İzmir ve Manisa ziyaretleri iptal edilmişti: Muharrem İnce'den son dakika açıklaması geldi!

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce'nin rahatsızlandığı ve mitinglerinin iptal edildiği belirtilmişti. Muharem İnce son dakika açıklaması yaptı. Mesajını sosyal medyadan paylaştı.

Google Haberlere Abone ol
İzmir ve Manisa ziyaretleri iptal edilmişti: Muharrem İnce'den son dakika açıklaması geldi!

Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin sağlık sorunları sebebiyle İzmir’e ve Manisa’ya gerçekleştireceği ziyaretlerin iptal edildiği duyuruldu.

İnce’nin sağlık probleminin ne olduğuna ilişkin ise herhangi bir bilgi paylaşılmadı.

Muharrrem İnce'nin İzmir ziyareti kapsamında Karşıyaka Çarşı’da esnaf turu yaptıktan sonra Manisa’da gençlik buluşmasına katılacağı duyurulmuştu.

İzmir ve Manisa ziyaretleri iptal edilmişti: Muharrem İnce'den son dakika açıklaması geldi!

Memleket Partisi Manisa Milletvekili adayı Fidel Okan Twitter hesabından Memleket Partisi Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili şu mesajı paylaştı:

Sn. Muharrem İnce’nin sağlık durumunun bozulması sebebiyle İzmir ve Manisa programları tamamen İPTAL olmuştur. Hakkında yürütülen iftira ürünü aşağılık kampanyaları lanetliyoruz.

Odatv'de iki iddia

Öte yandann Odatv'de yer alan habere göre İnce ile ilgili sosyel medyada çıkan görüntülerin sahte olduğu belirtildi.

Haberde, "Memleket Partisi lideri ve Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’ye kaset komplosu kuran Ali Yeşildağ hesabının paylaştığı görüntülerin sahte olduğu ortaya çıktı. Söz konusu görüntüler Nisan 2022'de yayınlanırken görüntülerdeki kadının Almanya'da yaşayan yetişkin film oyuncusu Jasmin Babe, erkeğin ise bir Alman olduğu görüldü. Söz konusu Ali Yeşildağ isimli hesabın sahibinin FETÖcü Cevheri Güven olduğu ifade edildi." denildi.

Bu arada Odatv'de yer alan diğer ididaya göre ise İnce'nin durumu iyi değil. Doktor tavsiyesiyle Ankara'ya hareket eden İnce'nin sağlık durumunun yalnızca psikolojik olarak değil fiziki olarak da iyi olmadığı belirtildi.

Tepki göstermişti

Muharrem İnce kendisiyle ilgili kaset komplosu için dün sert sözlerle tepki göstermiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Sahte kasetlerden, sahte dekontlara kadar atılmadık iftira kalmadı. Sabah 'Ne ile uyanacağım?' diye bekliyorum. Bunlar bana diz çöktüremez, bunlara boyun eğmem. Mümkün değil, abdestimden şüphem yok, ne yaptığımı biliyorum. Sahtedir diyorum, zaten sahte çıkıyor. O para iddialarının hepsi yalan ama mahkemelerden iyi para kazanacağım. Avukatlarım, onları paylaşanları tek tek tespit ediyor. Sahte dekontları hazırlayanları biliyoruz. İsrail videosunu kesip benim başımı koyuyorlar. Önceden FETÖ'cüler bunu orduya yaptı, sahte belgelerle bu memleketin kozmik odasına girildi. Şimdi o FETÖ'cüler, CHP'yi destekliyorlar. FETÖ'cüler bana iftira atıyor, CHP'li kardeşlerim de bunları yayıyor. Bu yaptığınız ayıp, yaptıklarınızdan utanacaksınız. Sahte belgeleri yayanların hepsine dava açacağım, sonra bana yalvarmayın. Hiç kimseyi affetmeyeceğim.

SON DAKİKA AÇIKLAMASI YAPTI 

Muharrem İnce kendisiyle ilgili yapılan açıklamalara Twitter hesabından yanıt verdi. Sağlık durumuyla ilgili herhangi bir açıklama yapmayan İnce, şu ifadeleri kullandı:

"45 gündür sahte dekontlarla, sahte belgelerle, sahte videolarla iftira atan ve algı operasyonu yapan FETÖ'cülere karşı bu ülkenin gazetecileri neredesiniz? Savcıları neredesiniz? Bu aşağılık teröristlerin kumpaslarından medet umanlar, bunları yayanlar, bunlara inananlar; kumpas davaları döneminde yaşananları hatırlamıyor musunuz? Bu aşağılık teröristlerle ömrümün sonuna kadar mücadele edeceğim." dedi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin