İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır'a Barış Yarkadaş'tan çağrı

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır partisi tarafından ihraç edildi. Gazeteci Barış Yarkadaş'tan sıcağı sıcağına canlı yayında Dikbayır'a çağrı geldi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Dikbayır'a Barış Yarkadaş'tan çağrı

İYİ Parti Sakarya Milletvekili Ümit Dikbayır hakkındaki iddiaları inceleyen İYİ Parti Disiplin Kurulu, Dikbayır’ın partiden ihracına karar verdi.

Kararı tv100 canlı yayınında öğrenen gazeteci Barış Yarkadaş'tan Ümit Dikbayır'a çağrı geldi.

Dikbayır tv100 ekranlarında yayınlanan Gürkan Hacır ile Taksim Meydanı ve Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık programına konuk olmuş ve gündem yaratan açıklamalarda bulunmuştu.

tv100'de Pınar Işık Ardor ile Akşam Raporu programına konuk olan gazeteci Barış Yarkadaş, canlı yayında Ümit Dikbayır'a çağrıda bulundu. 

tv100'de katıldığı programları hatırlatan Yarkadaş, Sayın Ümit Dikbayır, İYİ Parti’nin milletvekili olarak tv100 ekranlarına geldiniz, büyük bir siyasi cesaret göstererek başınıza gelenleri anlattınız. Tüm iddialarınızın üstü bugün İYİ Parti’nin Müşterek Disiplin Kurulu tarafından örtüldü ve partiden ihraç edildiniz. Ben sizin yerinizde olsam, gelirim cevabımı tv100 ekranlarında veririm. En doğru olan da o’dur. Çünkü ihracınız haksız bir karardır, talimatla verilmiş bir karardır." dedi.

 

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin