İYİ Parti'den AK Partili bakana tebrik! Emniyet müdürlerinin değişimini destekledi

Dün gece Resmi Gazete'de yayımlanan kararnameyle 4 Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı görevine atama yapılırken, 52 ilin emniyet müdürü değişti. Bu değişikliğe İYİ Partili Lütfü Türkkan'dan tebrik geldi.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti'den AK Partili bakana tebrik! Emniyet müdürlerinin değişimini destekledi

Resmi Gazete’de yayımlanan kararnameye göre, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanı Mahmut Çorumlu, Samsun Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Polis Başmüfettişleri Selami Yıldız ile Caner Tayfur, Emniyet Genel Müdür Yardımcılığı; Polis Başmüfettişi Rüştü Yılmaz ise 1. Hukuk Müşavirliği görevine getirildi.

Kararname ile 52 ilin emniyet müdürü değiştirilirken, bu illerden 24’ünün emniyet müdürü ile Emniyet Genel Müdür Yardımcıları Ahmen Şengün ve Resul Holoğlu da EGM emrine atandı.

İYİ PARTİLİ İSİMDEN BAKANA TEBRİK

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya bu değişiklikler karşısında, "Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılına adım attığımız bu dönemde, ülkemizin huzur ve güvenliği için canla başla çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Yerlikaya'yı tebrik etti. Sosyal medyasında paylaşım yapan Yerlikaya, "Yeni Emniyet Müdürlüğü kararnamesi umut verici. İçlerinde teşkilatı suça bulaştırmaya teşebbüs eden isimlerin de bulunduğu kişilere görevden el çektirilmiş. Kutluyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Medyatava Haber Merkezi
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin