İYİ Parti lideri Akşener'den Zeren Ertaş tepkisi: Kazaya değil, ciddiyetsizliğe, niteliksizliğe kurban verdik!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında Aydın’da KYK yurdunda asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş'la ilgili, "Henüz 22 yaşında, daha hayatının baharındaki Zeren’i bir kazaya değil bir şuursuzluğa, ciddiyetsizliğe, niteliksizliğe, kurban verdik" dedi.  

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti lideri Akşener'den Zeren Ertaş tepkisi: Kazaya değil, ciddiyetsizliğe, niteliksizliğe kurban verdik!

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında geçtiğimiz hafta Aydın’da KYK yurdunda yaşanan asansör faciasına değindi.

"ZEREN ERTAŞ'I NİTELİKSİZLİĞE KURBAN VERDİK"

Akşener, 10 aydır arızalı olan asansörün yere çakılması sonucu Zeren Ertaş'ın yaşamını yitirmesiyle ilgili şöyle konuştu: "Biliyorsunuz, geçtiğimiz hafta, yüreğimizi yakan bir olay yaşadık. Zeren Ertaş kızımız Aydın’da, bir KYK yurdunda bakımı ihmal edilen asansörde sıkışarak hayatını kaybetti. Öğrencilerin, birçok kez, yurt yönetimine, şikâyet etmelerine rağmen hiçbir önlem alınmamış. Ve henüz 22 yaşında, daha hayatının baharındaki Zeren’i bir kazaya değil bir şuursuzluğa, ciddiyetsizliğe, niteliksizliğe, kurban verdik. Yüce Allah, ailesine ve sevenlerine, sabr-ı cemil ihsan eylesin. Mekânı cennet olsun.

 

 

"GENÇLERİMİZİMİ ÇARESİZLİĞE TERK ETMEYECEĞİZ"

 "KYK yurtlarındaki ihmaller, iş bilmezlik ve niteliksizlik artık çocuklarımızı, canından ediyor" diyen Akşener, " Zeren’in acısı, tüm Türkiye’nin yüreğine, kor gibi düşerken ‘Ölmek istemiyoruz, nitelikli yurt hakkımızdır’ diyen, binlerce gencimiz de, hakkını aramaya başladı. Gençlerimizi, artık bir rezillik boyutuna ulaşan, yurt sorunuyla, yalnız bırakamayız, bırakmayacağız. Cumhuriyet vizyonumuzun, en büyük değer olarak gördüğü gençlerimizi böylesi bir çaresizliğe, terk etmeyeceğiz." şeklinde konuştu. 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin