İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Meral Akşener Ankara'daki Güven hastanesine kaldırıldı. Akşener'in kalbinde ritim bozukluğu olduğu öğrenildi. Akşener'in hastaneye kaldırıldığını Türkiye'ye ilk tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel duyurdu. Gürel tv100'ün ses getiren programı Sağlı Sollu moderatörü usta gazeteci Erdoğan Aktaş'a mesaj gönderdi. Aktaş da anında canlı yayında Akşener'in hastaneye kaldırıldığını Türkiye'ye duyurdu.

Google Haberlere Abone ol
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener hastaneye kaldırıldı

İYİ Parti Meral Akşener Ankara'daki Güven hastanesine kaldırıldı. Akşener'in kalbinde ritim bozukluğu olduğu öğrenildi.

Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

tv100 Ankara Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’in Erdoğan Aktaş’a canlı yayında ulaştırdığı bilgiye göre; Meral Akşener kalbindeki ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

tv100 Ankara Muhabiri Betül Araz canlı yayında ayrıntıları paylaştı:

İYİ Parti’li kaynaklar Meral Akşener’in hastaneye kaldırıldığı bilgisini doğruladı. Ankara Güven Hastanesine kaldırıldı. Kalbinde bir çarpıntı olduğunu, bunun sonucunda da hemen Meral Akşener’in hastaneye kaldırıldığını söylediler. Doktoruyla konuşan İYİ Partili isimler hayati bir tehlikesinin olmadığını, ancak bugün kontrol altında tutulacağını belirtti.

Meral Akşener’in sıkıntısı ilk olarak kalp çarpıntısıyla başlamış, daha sonra da kendisini iyi hissetmemiş ve yanında bulunanlar tarafından hemen hastaneye kaldırılmış. Şu sıralarda da Ankara Güven Hastanesinde kontrol altında.

YARKADAŞ SON DURUMU AÇIKLADI

tv100.com yazarı Barış Yarkadaş da canlı yayında Güven Hastanesi'nden aldığı son bilgiyi açıkladı. Yarkadaş, Akşener'in bu gece hastanede kalacağını sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

"KORKULACAK BİR DURUM YOK"
Akşener'in sağlık durumuyla ilgili, hastanede yanında olan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Dikbayır'dan açıklama geldi. Dikbayır, “Meral Hanım'ın sağlık durumu iyi. Belki bu gece hastanede kalacağız. Kalbinde bir çarpıntı oldu. Bu yüzden hastaneye geldik, korkulacak bir durum yok ” dedi.

KÜRŞAD ZORLU'DAN AÇIKLAMA

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, twitter hesabından yaptığı paylaşımda Akşener'in yarın taburcu olacağını söyledi: 

"Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız."

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Ankara Güven Hastanesi'nden yapılan açıklamada, İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener, 12.01.2023 tarihinde hafif bir çarpıntı şikayeti ile hastanemize başvurmuştur. Yapılan tetkiklerinde sorun tespit edilmemiştir. 13.01.2023 tarihinde taburculuğu planlanmıştır" denildi

"YAPILAN TETKİKLERDE BİR PROBLEM SAPTANMADI"

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, Güven Hastanesi önünden “Tetkikler sonucunda ciddi bir şey yok. Kendisi bu akşam için bu akşam Güven Hastanesi’nde kalacak." açıklamasını yaptı. Hastanenin doktoru Akşener'in sağlık durumuna ilişkin "Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurdu. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmadı. Hayırlıysa yarın taburcu olmasını planlıyoruz." dedi.

"AKŞENER’İN BİLİNEN BİR KRONİK RAHATSIZLIĞI YOK"
İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez, yaptığı açıklamada “Kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Çok yoğun bir çalışma temposu içinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine biz hastaneye gelmeye uygun gördük. Acil serviste tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı. Gözlem amaçlı bu gece hastanede tutulacak. Endişelenecek bir şey yok. Akşener’in bilinen bir kronik rahatsızlığı yok. Sağlık konusunda bir sıkıntısı yok." sözlerine yer verdi. 

DAVUTOĞLU: BUNU AŞACAĞINA İNANIYORUZ
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu katıldığı bir canlı yayında Akşener'in hastaneye kaldırılmasına ilişkin "Biraz önce telefonla ulaştım asistanına. Sağlığı iyi. Sayın Akşener çok sağlam bir bünyeye sahiptir. Bunu aşacağına inanıyoruz. Sağlığı için dua ediyoruz. Dualarla yanındayız." dedi. 

KARAMOLLAOĞLU: SAĞLIK DURUMUNUN İYİ OLDUĞU BİLGİSİNİ ALDIM
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu ise "Geçirdiği bir rahatsızlık sonucu hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı @meral_aksener Hanımefendi’nin sağlık durumunun iyi olduğu bilgisini aldım. Bir kez daha kendisine ve İYİ Parti camiasına geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." mesajını paylaştı.

BABACAN: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Twitter hesabından paylaştığı mesajında, "Kalp rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e acil şifalar diliyorum. Meral Hanım'ın en kısa sürede sağlığına kavuşmasını temenni ediyorum" dedi.

YAVAŞ'TAN AKŞENER'E GEÇMİŞ OLSUN MESAJI
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş konuyla ilgili "Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. @meral_aksener
'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." mesajını paylaştı.

İYİ PARTİLİ YETKİLİLER HASTANE ÖNÜNDE AÇIKLAMA YAPTI

İYİ Parti Genel Sekreteri Uğur Poyraz, kalp çarpıntısı şikayetiyle akşam saatlerinde hastaneye kaldırılan Genel Başkan Meral Akşener'in tetkiklerinde ciddi bir sorun tespit edilmediğini bildirdi.

Hastane önünde gazetecilere açıklama yapan Poyraz, Akşener'in Genel Merkez'den çıkışında kalp çarpıntısı şikayetiyle Güven Hastanesi'ne geldiğini belirtti.

Poyraz, "Doktorlarımız bu konuyla ilgili gerekli tetkikleri yaptılar, tetkikler sonucunda ciddi bir şey olmadığına ilişkin bizi bilgilendirdiler. Kendisi bu akşam için de Güven Hastanesi'nde kalacak. Konuyla ilgili detaylı bilgileri doktorlarımız vereceklerdir. Arayan, dua eden herkese buradan teşekkür ediyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez de şunları kaydetti:

"Bu akşam Genel Merkez'de, Sayın Genel Başkanla toplantı esnasında kendisi bir çarpıntı hissettiğini ifade etti. Hepiniz biliyorsunuz, çok yoğun bir çalışma temposu içerisinde. Bu çarpıntı şikayeti üzerine hastaneye gelmeyi uygun gördük ve Güven Hastanesi Acil Servisinde tetkikleri yapıldı. Bütün tetkikler tamamlandı, bu gece gözlem amacıyla hastanede tutulacak ve yarın taburcu edilmesi planlanıyor. Endişe edecek bir şey yok, merak eden tüm yurttaşlara, tüm Türkiye'ye şükranlarımızı sunuyoruz. Dualarınızı bekliyoruz."

"Meral Hanım'ın bilinen herhangi bir rahatsızlığı var mı?" sorusu üzerine Çömez, "Hayır, sağlık konusunda bir sıkıntısı yok. Son derece sağlıklı." yanıtını verdi.

Güven Hastanesi Başhekim Yardımcısı Berkant Özpolat ise, "Sayın Meral Akşener, bugün hafif bir çarpıntı şikayetiyle hastanemize başvurmuştur. Yapılan tetkiklerde bir problem saptanmamıştır, inşallah yarın hayırlısıyla taburcu etmeyi planlıyoruz." açıklamasını yaptı.

KEMAL KILIÇDAROĞLU’NDAN AKŞENER’E GEÇMİŞ OLSUN ZİYARETİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ritim bozukluğu nedeniyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti lideri Merak Akşener’i Ankara Güven Hastanesi’ne giderek geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Kılıçdaroğlu, Akşener’in sağlık durumuna ilişkin bilgi aldı. 

Hastane önünde açıklama yapan Kılıçdaroğlu şöyle konuştu: "Üzüntülü bir haber aldık ve hemen geldim. İYİ Parti'nin değerli yetkilileriyle görüştüm, hekim arkadaşlar bilgi verdi. Çok şükür şu an bir sorun yok, dinlenmede kendisi. Umarım yarın sağlıklı bir şekilde hastaneden ayrılır. En büyük arzumuz bu. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Sizler de takdir edersiniz ki yoğun bir siyaset gündemi var. Dolayısıyla Sayın Genel Başkanın bir an önce taburcu olması tekrar Türkiye'nin sorunlarına kilitlenmesini isteriz. En büyük arzumuz da bu."

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin