İstanbul'daki skandal görüntülere Vali Yerlikaya'dan açıklama. Ambulansa dakikalarca yol vermeyen sürücü yandı. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Sağlık Bakanı da sessiz kalmadı: Yaptığını beğendin mi?

İstanbul Maltepe'deki D-100 Karayolu skandal görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Bir sürücü hasta taşıyan, sirenleri açık ambulansın önünü kesti, şerit değiştirerek geçişini engelledi. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırdı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya o görüntüler hakkında konuştu. Yerlikaya, o sürücüye verilen cezayı açıkladı. Sağlık Bakanı Koca da görüntülere sessiz kalmadı, aracın plakasını paylaştı, "Yaptığını beğendin mi?" dedi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'daki skandal görüntülere Vali Yerlikaya'dan açıklama. Ambulansa dakikalarca yol vermeyen sürücü yandı. Görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırmıştı. Sağlık Bakanı da sessiz kalmadı: Yaptığını beğendin mi?

İstanbul'un Maltepe'deki D-100 Karayolu'nda trafik magandası, ambulansa yok vermedi.

34 DGS 012 plakalı otomobil sürücüsü Maltepe’den Pendik’e hasta almaya giden ambulansa yol vermedi.

Ambulans nereye yönelse oraya direksiyonu kıran trafik magandası hem trafikteki insanların hem de ambulans bekleyen hastanın hayatını tehlikeye attı.

Otomobil sürücüsünün yolda ambulansın önünü kapayarak zikzaklar çizdiği o anlar sağlık çalışanlarının cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

İşte o anlar:


İstanbul Valisi Ali Yerlikaya o sürücü hakkında Twitter hesabından açıklama yaptı. Vali Yerlikaya görüntüleri paylaşarak şu ifadeleri kullandı:

AMBULANSA yol vermeyen sürücüye;

Geçiş Üstünlüğü Bulunan Araçlara Yol Vermediği

Kamunun Huzurunu Bozacak Şekilde Saygısızca araç kullandığı

Trafiği Tehlikeye Düşürecek Şekilde Şerit Değiştirdiği için idari para cezası uygulandı, sürücü belgesi geçici olarak geri alındı.

"SAĞLIK BAKANI KOCA: YAPTIĞINI BEĞENDİN Mİ?”

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da D-100 Karayolu’nda ambulansa yol vermeyen sürücüye tepkisiz kalmayarak, "Yaptığını beğendin mi?" dedi.

Ambulansa yol vermeyen aracın plakasını sosyal medya hesabından paylaşan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “34 DGS 012 Dün gece, İstanbul Maltepe D-100 Karayolunda, arkanda ambulans varken yaptığını beğendin mi?” ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin