İstanbul'daki finalin biletleri satışa çıkarıldı. Şampiyonlar Ligi Final biletleri satışa çıktı: En ucuz bilet bin 488 lira en pahalı bilet ise 14 bin 600 lira! Şampiyonlar Ligi Final Maçı bileti nasıl alınır?

İstanbul'da 10 Haziran Cumartesi günü oynacak olan Avrupa futbolunun büyük organizasyonlarından biri Şampiyonlar Ligi finalinin biletleri satışa sunuldu. Futbolseverler en fazla 2 bilet alabilecek. En ucuz bilet 70 euro, en pahalı bilet ise 690 euro olarak fiyatlandı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'daki finalin biletleri satışa çıkarıldı. Şampiyonlar Ligi Final biletleri satışa çıktı: En ucuz bilet bin 488 lira en pahalı bilet ise 14 bin 600 lira! Şampiyonlar Ligi Final Maçı bileti nasıl alınır?

İstanbul'un ev sahipliğinde 10 Haziran Cumartesi günü Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının biletleri satışa sunuldu.

Şampiyonlar Ligi final maçı bileti nasıl alınır sorusunun cevabı belli oldu. Şampiyonlar ligi final maçı fiyatları ne kadar?

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, sadece UEFA'nın resmi bilet portalı "UEFA.com/tickets" websitesi üzerinden satın alınabilecek biletler, talep toplama ve onay olmak üzere iki aşamada UEFA tarafından gerçekleştirilecek.

EN FAZLA 2 BİLET ALINABİLECEK

Talep toplama döneminin 28 Nisan'da tamamlanmasıyla yapılacak kura çekiminin ardından bilet başvuruları olumlu sonuçlanan taraftarlara UEFA tarafından e-mail yoluyla bildirimde bulunulacak. Futbolseverler, kendilerine ayrılan kategoride en fazla 2 adet bilet satın alabilecek.

Biletler, UEFA'nın resmi bilet uygulaması "UEFA Mobile Tickets" aracılığıyla taraftarlara maçtan birkaç gün önce ulaştırılacak. Bilet sahiplerinin hem Android hem de iOS platformlarında mevcut olan bu uygulamayı mobil cihazlarına indirerek, biletlerini saklaması ve yönetmesi mümkün olacak.

2023 UEFA Şampiyonlar Ligi final maçının bilet fiyatları 1. kategori 690 euro,  2. kategori 490 euro, 3. kategori 180 euro, 4. kategori 70 euro olarak belirlendi. Engelli biletleri ise 70 euro olarak satışa sunulacak ve ücretsiz bir refakatçi bileti de içerecek.

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin