İstanbul'da resmen katliam! Boşanma aşamasındaki eşinin evini bastı. Eşini kadını evde, kızını da sokak ortasında katledip intihar etti

İstanbul Sultangazi'de kan donduran olay. Mehmet Kaya boşanması aşamasındaki eşi Şadumane Temuçin Kaya'nın evini bastı. Eşi Şadumane'yi silahla vurup öldürdü. Sesler üzerine evden kaçan üvey kızı Aleyna Dayıoğlu'nu ise sokakta katletti. Kaya genç kızı da öldürdükten sonra intihar etti.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul'da resmen katliam! Boşanma aşamasındaki eşinin evini bastı. Eşini kadını evde, kızını da sokak ortasında katledip intihar etti

İstanbul Sultangazi'de yine bir kadın cinayeti işlendi. Olay, bugün sabah saatlerinde Sultangazi Yunus Emre Mahallesi'nde yaşandı. 

İddialara göre 45 yaşındaki Mehmet Kaya boşanma aşamasındaki eşi 40 yaşındaki  Şadumane Temuçin Kaya'nın evini bastı. 

Kaya,  tartışma yaşadığı eşini silahla vurarak öldürdü. Silah sesi üzerine Şadumane Kaya'nın kızı Naciye Aleyna Dayıoğlu (22) evden kaçtı. Dayıoğlu'nu sokakta yakalayan Mehmet Kaya, genç kızı da aynı silahla öldürdü. Mehmet Kaya daha sonra damadını arayarak, "Şadumane'yi ve Aleyna'yı öldürdüm intihar edeceğim" dedikten sonra intihar etti.

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Ekipler yaptıkları incelemede üç kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

Üç kişinin cansız bedenleri otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

EMNİYETTE 11 AYRI SUÇ KAYDI OLDUĞU BELİRLENDİ

Emniyette 11 ayrı suç kaydı bulunan Mehmet K'nin, intihar etmeden önce diğer üvey kızının eşi Şahin K'yi arayarak "Anneni ve baldızını öldürdüm şimdi de kendi kafama sıkacağım." dediği öğrenildi.

Yaklaşık iki yıl önce evlenen çiftin sürekli anlaşmazlık yaşadığı ve boşanma aşamasında oldukları belirtildi.

Kaynak: DHA
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin