İstanbul sabaha karşı alevlerle aydınlandı. Avcılar Sahili'ndeki balıkçı barınağında 7 tekne alev alev yandı

Avcılar Ambarlı sahilinde bulunan balıkçı barınağında sabaha karşı 04.45 sıralarında bir tekne yanmaya başladı. Bir anda büyüyen yangın diğer teknelere de sıçradı. Yanan teknelerden biri bölgeden açığa alınırken olayda 7 tekne tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul sabaha karşı alevlerle aydınlandı. Avcılar Sahili'ndeki balıkçı barınağında 7 tekne alev alev yandı

İstanbul Avcılar Ambarlı sahilinde bulunan balıkçı barınağında sabaha karşı 04.45 sıralarında bir tekne yanmaya başladı. Bir anda büyüyen yangın diğer teknelere de sıçradı. İtfaiyenin müdahalesiyle söndürülen yangında 7 tekne kullanılamaz hale geldi.

Yangın, saat 04.45 sıralarında Ambarlı sahilinde meydana geldi. Ambarlı Mahallesi'ndeki balıkçı barınağında demirli bulunan tekne, henüz bilinmeyen nedenle alev alarak yanmaya başladı. Alevler kısa sürede diğer teknelere de sıçradı.

İTFAİYE MÜDAHALE ETTİ AMA...

Yanan teknelerden biri motoru çalıştırılarak bölgeden açığa alınırken, barınağa bağlı teknelerdeki alevler kısa sürede büyüdü. İhbar üzerine gelen itfaiye ekipleri, denizde demirli teknelere müdahale etti. Teknelerden 7'si tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Teknelerin bağlı olduğu iskele de yangında önemli oranda hasar gördü. 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin