İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! İstanbul Boğazı saatler sonra gemi trafiğine açıldı

İstanbul Boğazı bir yük gemisinin makine arızası yapması nedeniyle gemi trafiğine geçici olarak kapatıldı. ANNITA isimli  dökme yük gemisi, Gemi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı kurtarma römorkörleriyle Sarıyer, Büyükdere Demir Sahası'na çekildi. Saatler sonra Boğaz gemi trafiğine açıldı.

Google Haberlere Abone ol
İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! İstanbul Boğazı saatler sonra gemi trafiğine açıldı

İstanbul Boğazı meydana gelen bir makine arızası nedeniyle geçici olarak gemi trafiğine kapatıldı. Makine arızası yapan yük gemisine römorkör yönlendirildi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Tuzla’dan Kavkaz’a seyir halindeyken Türkeli açıklarında makine arızası yapan 190 metre boyundaki ANNITA isimli dökme yük gemisine, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğümüzce kılavuz kaptanımız, KURTARMA-7 ve KURTARMA-8 römorkörümüz ile KEGM-8 hızlı tahlisiye botumuz ivedilikle yönlendirildi" ifadeleri kullanıldı.

İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! İstanbul Boğazı saatler sonra gemi trafiğine açıldı

ANNITA isimli  dökme yük gemisi, Gemi Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı kurtarma römorkörleriyle Sarıyer, Büyükdere Demir Sahası'na çekildi.

İstanbul Boğazı'nda gemi arızası! İstanbul Boğazı saatler sonra gemi trafiğine açıldı - Resim : 2

Tuzla’dan Rusya’nın Kavkaz Limanı’na gitmekte olan ANNITA adlı 190 metre boyundaki dökme yük gemisi, Türkeli açıklarında makine arızası yaptı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne bağlı Kurtarma-7, Kurtarma-8 römorkörleri ile KEGM-8 hızlı tahlisiye botu tarafından Büyükdere'ye çekildi. Gemi çekilirken İstanbul Boğazı trafiği de geçici olarak askıya alındı. Geminin çekilmesinin ardından boğaz trafiği normale döndü.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin