İspanya'da ortalık fena karıştı! Sevilla-Fenerbahçe maçı yüksek riskli maç ilan edildi

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi son 16 turunda deplasmanda oynayacağı Sevilla mücadelesi güvenlik açısından yüksek riskli olarak belirlendi.

Google Haberlere Abone ol
İspanya'da ortalık fena karıştı! Sevilla-Fenerbahçe maçı yüksek riskli maç ilan edildi

UEFA Avrupa Ligi'ndeki Sevilla - Fenerbahçe karşılaşması için yeni bir gelişme yaşandı.

İspanyol basınından AS'ta yer alan habere göre, 3000'den fazla Türk taraftarın gitmesi beklenen karşılaşma yüksek riskli olarak açıklandı.

UEFA FİNALİ ETKİLİ OLDU

Şiddet Karşıtı Komisyonu'nun, Endülüs'teki hükümet heyetinden gelen talep sonrası mücadele için maça en yüksek güvenlik derecesini verdiği aktarıldı.

Endülüs'teki temsilciliğin böyle bir talepte bulunmasında geçen sezon Sevilla'da Eintracht Frankfurt ile Rangers arasında oynanan ve ciddi olayların yaşandığı UEFA Avrupa Ligi finalinin etkili olduğu aktarıldı.

PSV ŞİKAYETTE BULUNMUŞTU

Ayrıca Sevilla'nın UEFA Avrupa Ligi'nde bir önceki turda karşılaştığı PSV'nin İspanyol ekibinden şikayetçi olduğu da hatırlatıldı. Hollanda temsilcisi, İspanya deplasmanında taraftarının uğradığı muamele sonrası UEFA'ya şikayette bulunmuştu.

Fenerbahçe ile Sevilla arasındaki mücadele 9 Mart Perşembe günü TSİ 23.00'te Ramon Sanchez Pizjuan'da oynanacak. İki takım arasındaki rövanş karşılaşması ise 16 Mart'da Kadıköy'de yapılacak.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin