İsmail Kartal'ın transfer isteği karşısında Ali Koç şaştı kaldı. Aylardır forma giymiyor

Devre arası transfer döneminde aktif olması beklenen Fenerbahçe'de İsmail Kartal'ın isteği Ali Koç'u şaşkına çevirdi. İsmail Kartal, dört ay men cezası alan ve bu sezon forma giyemeyen Pape Alassane Gueye'nin transferini istedi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal'ın transfer isteği karşısında Ali Koç şaştı kaldı. Aylardır forma giymiyor
Arşiv

Yaz transfer döneminden bu yana orta saha transferi için uğraşan ve gündemine birçok isim alan Fenerbahçe'nin son hedefi Marsilya'da forma giyen Pape Alassane Gueye oldu.

İsmail Kartal ve Ali Koç'un gerçekleştirdiği toplantıda liglere verilen arada açılacak transfer döneminde orta sahaya mutlaka bir isim almayı düşünen Fenerbahçe'de gündeme Pape Alassane Gueye geldi. İsmail Kartal'ın isteği üzerine uzun zamandır Rade Krunic ile görüşen ancak sonuç alamayan Ali Koç bu istek karşısında şaşırsa da Fransa'ya giderek Pape Alassane Gueye transferini bitirmeye çalışacak.

Pape Alassane Gueye'nin 2020 yılında Marsilya'ya transferinde FIFA usulsüzlük tespit etmiş ve oyuncuya dört ay ceza vermişti. Cezası nedeniyle bu sezon hiçbir maçta forma giyemeyen Pape Alassane Gueye cezasını 7 Aralık tarihinde tamamlayacak.

Hem 6 numara hem de 8 numara pozisyonlarında forma giyebilen Pape Alassane Gueye kariyerinde 197 maçta 7 gol ve 10 asistle mücadele etti. Pape Alassane Gueye aynı zamanda Senegal Milli Takımı'yla da 17 maça çıktı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin