İsmail Kartal taraftara kötü haberi duyurdu. Yıldız isim ameliyat oldu, uzun süre forma giyemeyecek

UEFA Avrupa Konferans Ligi H Grubu üçüncü maçında yarın Bulgaristan'ın Ludogorets takımını konuk edecek Fenerbahçe'de teknik direktör İsmail Kartal açıklamalarda bulundu. İsmail Kartal sakatlığı nedeniyle ameliyat olan Serdar Aziz'in 5-6 hafta içinde aralarına döneceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İsmail Kartal taraftara kötü haberi duyurdu. Yıldız isim ameliyat oldu, uzun süre forma giyemeyecek
Anadolu Ajansı

Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Kartal, rakiplerini iyi şekilde analiz ettiklerini belirtti.

Rakiplerinin inişli çıkışlı bir performans sergilediğini dile getiren 62 yaşındaki teknik adam, "12 yıldır Bulgaristan liginde şampiyon olan, ligi domine eden bir ekip. İlk defa bu sezon çalkantılı bir süreç geçiriyorlar. Şu anda da bana göre ligin gizli lideri. Bu takıma karşı ne yapmamız gerektiğiyle ilgili dersimize çalışıyoruz. Takımımız moral olarak iyi durumda. Tek hedefimiz seyircimiz önünde yüksek öz güvenle maçı kazanıp, sahadan 3 puanla ayrılmak. Rakibimiz iyi takım. Her sene özellikle Güney Amerika'dan kendi takımlarına transfer yapabilen bir takım. 7-1 mağlup oldukları maçı izledik, o maçın gerçek skoru o değil. Birinci dakika gol yiyorlar, her gelen top gol oluyor. Moralleri bozuldu kaleci hataları oldu. 7 gol yedi diye hafife alınacak takım değil, rakibimizi çok ciddiye alıyoruz" dedi.

''5-6 HAFTA İÇİNDE ARAMIZA DÖNECEK''

Sakatlıklarla ilgili bilgi de veren Kartal, "Emre takımla antrenmanlara başladı. Serdar Aziz ameliyat oldu, 5-6 hafta içinde aramıza dönecek. Livakovic'in herhangi bir problemi yok, yarın oynayabilir" diye konuştu.

Yaşanan sakatlıkların kas sorunu olmadığını ve darbeye bağlı sakatlıklar olduğunu hatırlatan Kartal, 14 günü geçen sakatlıkların bu şekilde adlandırılması gerektiğini de dile getirdi.

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin