İsmail Kartal müjdeyi verdi, transferleri açıkladı. Fenerbahçe'de bombalar üst üste patlayacak

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Zenit ile oynanan hazırlık maçının ardından taraftarı sevindirecek haberler verdi. İsmail Kartal transfer konusuna değinerek, ''Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular gelecek'' dedi.

İsmail Kartal müjdeyi verdi, transferleri açıkladı. Fenerbahçe'de bombalar üst üste patlayacak

Pari Premier Kupası kapsamında geçtiğimiz günlerde Rusya'ya giden Fenerbahçe buradaki ilk hazırlık maçında Zenit ile karşılaştı.

Mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmazken, Zenit mücadeleyi penaltılar sonunda 4-3 kazandı. Mücadelenin ardından basın mensuplarının karşısına çıkan İsmail Kartal, ''Her iki takım açısından da güzel maç oldu. 6 gün antrenman yaparak buraya geldik. Milli takımlardan dönen oyuncular 3-4 gün antrenman yaptı. Bazı oyuncularımızı, sakat oyuncularımızı oynatmadık. Oyunun son bölümünde onları oyuna alarak hem onları koruduk hem de bütün oyuncuları kullanarak 90 dakikayı bitirmeyi hedefledik. 35-40 bin taraftarın önünde ve güzel bir statta oynamak her iki takım oyuncularını da heyecanlandırdı ve motive etti'' dedi.

''ÜÇ BÖLGEYE TRANSFER YAPACAĞIZ''

Fenerbahçe taraftarının merakla beklediği transfer konusu hakkında da konuşan İsmail Kartal, ''Aramıza katılacak oyuncular var. Savunmaya, orta alana ve hücum hattına oyuncular gelecek. Bu çalışmayı Başkanımız ve yöneticilerimiz benim verdiğim rapor doğrultusunda sürdürüyor. Bu işi Başkanımız ve yöneticilerimizle birlikte yürütüyoruz. Yakın zamanda bazı isimlerin kulübümüz tarafından açıklanacağını düşünüyorum'' ifadelerini kullandı.

HEDEFTEKİ İSİMLER

Fenerbahçe savunma bölgesi için Udinese'de forma giyen Rodrigo Becao için girişimlerini sürdürürken, orta sahada Arda Güler'in yerine düşünülen isim Sebastian Szymanski'nin kulübü Dinamo Moskova ile de anlaşma sağlandı.

Sarı-lacivertliler forvet bölgesi için geçen sene Ümraniyespor'da harikalar yaratan Umut Nayir ile de söz kesti.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin