İsmail Kartal hayal ettiği 6 numaraya kavuştu. Fenerbahçe teklif yapınca koşarak gelirim dedi

İsmail Kartal 6 numara pozisyonu için devre arası transfer döneminde yeni hedefini belirledi. Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın önerisiyle Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi play-off'unda karşılaştığı Molde'den Emil Breivik ile ilk teması kurdu ve olumlu yanıt aldı.

İsmail Kartal hayal ettiği 6 numaraya kavuştu. Fenerbahçe teklif yapınca koşarak gelirim dedi

Yaz transfer döneminde tüm Fenerbahçe taraftarlarının merakla beklediği 6 numara transferi gerçekleşmemiş ve Fenerbahçe görüştüğü birçok isimden olumsuz yanıt almıştı.

Devre arası transfer döneminde kadroyu daha da güçlendirmenin yollarını arayan İsmail Kartal ve Fenerbahçe'de 6 numara için yeni aday belli oldu. Fenerbahçe, İsmail Kartal'ın önerisiyle Molde'de forma giyen 23 yaşındaki Emil Breivik için ilk teması kurdu ve Norveç ekibinden olumlu yanıt aldı.

Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde Galatasaray'a karşı ortaya koyduğu performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Emil Breivik'in devre arası transfer döneminde Fenerbahçe'ye imza atması bekleniyor.

Futbol hayatına 2019 yılında Molde'nin altyapısında başlayan Emil Breivik kısa zaman içinde gösterdiği performansla 2020 yılında Molde'nin A Takımı'na yükselmeyi başardı. 6 numara pozisyonunun yanı sıra 10 numara ve önlibero pozisyonlarında da forma giyebilen Emil Breivik'in güncel piyasa değeri 4 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin