İslam Memiş kimdir. Ekonomist İslam Memiş kaç yaşında ve nereli. İslam Memiş evli mi?

İslam Memiş özellikle altın yorumlarıyla sıklıkla gündeme geliyor. Altın ve Para Piyasalar Uzmanı İslam Memiş piyasa yorumlarıyla en çok takip edilen isimlerden biridir. Sosyal medya hesaplarından sıklıkla altın, dolar, borsa, gümüş ve diğer varlıkların değeriyle ilgili görüşlerini paylaşıyor. Peki İslam Memiş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İslam Memiş evli mi? İşte Ekonomist İslam Memiş hakkında detaylar.

Google Haberlere Abone ol
İslam Memiş kimdir. Ekonomist İslam Memiş kaç yaşında ve nereli. İslam Memiş evli mi?

İslam Memiş binlerce yatırımcının yakından takip ettiği finans uzmanıdır. 

Özellikle altın yorumlarıyla sürekli gündem olan İslam Memiş Ticaret Bakanlığı ve Adalet Bakanlığı nezdinde de bilirkişilik görevi yapmıştır.

Peki İslam Memiş kimdir, kaç yaşında ve nereli? İslam Memiş evli mi? İşte Ekonomist İslam Memiş hakkında detaylar.

İSLAM MEMİŞ KİMDİR?

İslam Memiş analist, ekonomi yazarı, ekonomi yorumcusu ve altın analizcisidir. 1980 doğumlu İslam Memiş aslen Orduludur. Lisans eğitimini Erzurum Atatürk Üniversitesi İşletme Bölümünde aldı. Anadolu Ajansı'nda finans analizleri hazırlayan İslam Memiş aynı zamanda kuyumcu işletmecisidir.

İslam Memiş kimdir. Ekonomist İslam Memiş kaç yaşında ve nereli. İslam Memiş evli mi?

İslam Memiş başta YouTube olmak üzere Twitter ve Instagram hesaplarını aktif olarak kullanıyor. Altın, dolar, borsa, kripto para, ev, arsa piyasasındaki gidişatına ilişkin devamlı analiz yapan İslam Memiş, görüşlerini sosyal medya hesaplarından video ve yazılı olarak takipçileriyle paylaşıyor.

Piyasa yorumlarıyla dikkat çeken İslam Memiş sıklıkla gündem oluyor. YouTube'da her videosu 100 bini aşkın izlenen İslam Memiş'in 302 bin takipçisi bulunuyor.

İSLAM MEMİŞ EVLİ Mİ?

İslam Memiş evli ve iki kız çocucuğu babasıdır.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin