Işıtan Gün'den Ahmet Çakar'a: Sizin haddinize değil

Galatasaray yöneticisi Işıtan Gün, Fatih Terim'in ayrılığı ve geçmiş dönemdeki tweetleriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Işıtan Gün'den Ahmet Çakar'a: Sizin haddinize değil

Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar'ın sorularını yanıtlayan Işıtan Gün, şu ifadeleri kullandı;

Attığım tweetler hakkında araştırma yapıyorum, şu an açıklama yapmak istemiyorum! 13 sene önce paylaştığım şeyler, kulüple bir alakası yok. Fernando Muslera ile yolları ayıracağımıza dair bir şey söylemedim, hatırlamıyorum bunu. Muslera ile de konuştum. 'Basında çıkan şeyler pek umrumda değil' dedi.

Fatih Terim ile ayrılığı başkanımıza sorun. Torrent'in gelmesi iyi mi oldu, kötü mü oldu sorusunun cevabı için sonuçlara bakmak lazım. Şu an henüz erken. Fatih Terim hakkında görüşümü açıklamakla mükellef değilim. Bunu sorgulamak da sizin haddiniz değil. Domenec Torrent ilk idmanda 'Son 8 maçınızı analiz ettim' dedi. Bu 8 hafta olarak yansıtıldı. Torrent ile ilk olarak başkanımız Burak Elmas ile birlikte ben yaptım. Tarihi hatırlamıyorum. Bu anlamsız bir soru.

Galatasaray ürünlerini Avrupa'da satmak için cebimden para verdim. Galatasaray'ın cebinden 1 kuruş çıkmamıştır. Galatasaray'dan bana ihtarname gelmedi. Sözleşme fesih için bir ihtarnameye ihtiyacım yok. Ürünleri iade ettim, cebimden para harcadım.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin