Işın Karaca yeni bir aşka mı yelken açtı?

Geçtiğimiz KasımTuğrul Odabaş'tan kısa bir süre önce boşanan, önceki eşi Sedat Doğan ile kriz yaşayan Işın Karaca'nın yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Karaca'dan o iddialara açıklama geldi.

Google Haberlere Abone ol
Işın Karaca yeni bir aşka mı yelken açtı?

Tuğrul Odabaştan, geçtiğimiz ay tek celsede boşanan ünlü sanatçı Işın Karaca’nın yeni bir aşka yelken açtığı öne sürüldü. Magazinburada.net’in haberine göre; havalimanında görüntülenen Karaca, elinde valiz bulunan genç bir adama sarıldı. Konseri sonrası evine çok yakın bir otele girerken görüntülenen şarkıcı, sarıldığı adamla aynı otelden çıkarken görüntüledi.

Işın Karaca yeni bir aşka mı yelken açtı?

Otelden ayrı ayrı çıkan ikili ileride buluşarak bir araca binip gözlerden uzaklaştı. Çok geçmeden söz konusu adamın müzisyen Can Yapıcıoğlu olduğu öğrenildi. Dün Bağdat caddesinde bir arkadaşı ile görüntülenen Karaca’ya bu iddialar soruldu. Şaşıran ve sessiz kalan Karaca, “Can Yapıcıoğlu ile aşk mı yaşıyorsunuz?” sorusuna “Ben ne yaşadığımı anlamadan siz nereden biliyorsunuz” cevabını verdi.

Işın Karaca'dan açıklama

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa'da bir buçuk ay önce Tuğrul Odabaş'la evliliğini sonlandıran Işın Karaca'nın yeni aşkı ortaya çıktı. Karaca'nın boşandıktan kısa süre hemen müzisyen Can Yapıcıoğlu ile aşk yaşaması, bu ilişkinin Işın Karaca henüz boşanmadan başladığı iddialarını gündeme getirdi. Bu aşka ilk yorum ise eski eş Tuğrul Odabaş'tan geldi. Peki Odabaş, yasak aşk iddialarına ne tepki verdi? Canlı yayına bağlanan Işın Karaca bu konuda ilk kez ve sadece 2. Sayfa'ya açıklama yaparak tüm detayları aydınlattı!

 
 
 
 
 
Bu gönderiyi Instagram'da gör
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tuğrul Odabaş ile 3 yıllık evliliğini 1.5 ay önce bitiren Işın Karaca yeni sevgilisi Can Yapıcıoğlu ile ilişkisini anlattı: “Beraberliğimiz boşandıktan sonra başladı.”

TEMİZ MAGAZİN, TEMİZ GÜNDEM (@2.sayfaofficial)'in paylaştığı bir gönderi ()

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin