Işın Karaca neden boşandığını açıkladı!

Ünlü şarkıcı, 3 yıl önce evlendiği eşi Tuğrul Odabaş'la boşandı.

Google Haberlere Abone ol
Işın Karaca neden boşandığını açıkladı!

Türkiye’nin ilk YouTube canlı yayın magazin programı 'Magazin Noteri' her pazartesi ve perşembe günü saat 11:00’de takipçileri ile buluşmaya devam ediyor. Usta magazinci Ali Eyüboğlu ile başarılı haberci İlkay Buharalı’nın birlikte hazırladıkları programın yeni bölümünde ele aldığı konulardan biri Işın Karaca ile Tuğrul Odabaşı’nın 3 yıl ardından aniden biten evliliği oldu.



Ünlü şarkıcı Işın Karaca, eski eşi Tuğrul Odabaş ile neden boşandıklarını İlkay Buharalı’ya anlattı. Yayın öncesinde Işın Karaca ile bir telefon görüşmesi gerçekleştiren İlkay Buharalı, Işın Karaca'nın boşanma sürecinde yaşadıklarını ve nedenlerini 'Magazin Noteri' seyircilerine aktardı.



'Çıkan haberlerin hepsi yalan'



Buharalı; Işın Karaca ile Tuğrul Odabaş’ın yaz aylarından beri  ilişkilerinde sıkıntılı bir dönem geçirdiklerini belirterek, Işın Karaca’nın kendisine anlattıklarını şöyle aktardı:



"Işın Karaca ‘Hiç kimse boşanmak istemez, öyle kolayca böyle bir karar almaz. Ancak aldatılmam ile ilgili iddiaların tümü yalan. Yaz aylarından beri gidip gelen bir ilişkimiz vardı. Aslında bazı davranışlarını değiştirebilmesi için Tuğrul'a bir süre verdim. Ancak hiçbir şey değişmedi. İlişkimizin son zamanlarında sahnede bile mutsuzdum. Üzerimde bunaltıcı bir baskı ve  ufak ufak da kıskançlık başladı. Bir anda hiçbir şeyin değişmeyeceğini anladım ve bitmesine karar verdim. Dostluğumuz devam edecek."


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin