Irmak Ünal, kardeşi Yağmur Ünal'ın dizisiyle ekrana dönüyor!

Usta tiyatrocu Cihan Ünal'ın büyük kızı Irmak Ünal, setlere geri dönüyor...

Google Haberlere Abone ol
Irmak Ünal, kardeşi Yağmur Ünal'ın dizisiyle ekrana dönüyor!

Oyuncu Irmak Ünal, çektiği kısa filmin dışında uzun süredir setlerden uzaktı. Kayla ve Vadi isimlerini verdiği çocuklarını dünyaya getiren Irmak Ünal, bir süredir setlere dönmek istediğini ve uygun bir proje aradığını açıklamıştı. "Çocuklarım artık büyüdü" diyerek gelen teklifleri değerlendiren güzel oyuncu, sonunda kararını verdi.



Irmak Ünal, kızkardeşi Yağmur Ünal'ın yapımcılığını üstlendiği ilk dizisi "Dolunay"da rol almak için anlaştı. Çağrı Bayrak'ın yönettiği dizi, yakında Star TV'de seyirciyle buluşacak. "Aşk her durumda aşktır, imkansız da olsa" sloganıyla çekilen dizide Yağmur ve Irmak Ünal kardeşler, ilk kez böylece beraber çalışacak. "Kiraz Mevsimi"yle yıldızı parlayan Özge Gürel ve genç kızların yeni gözdesi Can Yaman’ı buluşturan dizinin çekimleriyle yakından ilgilenen Yağmur Ünal, büyük bir heyecan yaşıyor.



Dizinin isim annesi ise Yağmur Ünal'ın annesi Türkan Şoray... Dizide Özge Gürel, Nazlı adında bir aşçıyı, Can Yaman ise Ferit adlı bir iş adamını canlandırıyor. "Dolunay" dizisinde her şey Nazlı'nın Ferit'in özel aşçısı olmasıyla başlıyor ve ortaya sürprizlerle dolu imkansız bir aşk çıkıyor. 



 



BİRSEN ALTUNTAŞ



birsenaltuntas76@gmail.com


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin