İrem Derici'den 'cinsel hayat' göndermesi

"Cinsel hayatınızı şarkı sözüyle özetleyin" paylaşımına İrem Derici'nin yorumu damga vurdu. Şarkıcı İrem Derici, "Cinsel hayatınızı bir şarkı sözüyle özetleyin" paylaşımının altına yaptığı yorumla dikkat çekti. Derici, paylaşıma kendi şarkısının sözünü yazdı.

Google Haberlere Abone ol
İrem Derici'den 'cinsel hayat' göndermesi

Magazin dünyasında açık sözlülüğüyle tanınan ünlü şarkıcı İrem Derici, ünlü bir sayfanın paylaşımının altına yaptığı yorumla yine adından söz ettirdi. Derici, cinsel içerikli paylaşıma "Dualar eder insan" yorumuyla damga vurdu.

"Dualar eden insan"

Instagram'da aktif olan ünlüler arasında olan ünlü şarkıcı bu kez de ünlü bir sosyal medya sitesinin "Cinsel hayatınızı bir şarkı sözüyle özetleyin" şeklindeki paylaşımının altına, bir döneme damga vurmuş şarkısının sözleri "Dualar eder insan" yorumunu yaptı. İlginç yorumların da geldiği paylaşıma Derici'nin yorumu damga vurdu.

İrem Derici'den 'cinsel hayat' göndermesi

"Bakire misin?" sorusuna verdiği cevap da çok konuşulmuştu

Özel hayatı ve yaşantısı hakkında her türlü konuya açık yüreklilikle cevap veren İrem Derici geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden takipçilerinden gelen soruları cevaplamıştı. Dobra kimliğiyle tanınan Derici, "Bakire misin?" sorusuna Meryem Ana'nın fotoğrafını paylaşarak "Hatta kalın lütfen bağlıyorum" diyerek şaşırtmıştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin