'İntikam' dizisinin orijinal versiyonu 'Revenge' D-Smart'ta başlıyor

3 Ocak Perşembe günü ilk bölümüyle Kanal D'de ekrana gelecek "İntikam" dizisinin orijinal versiyonu 4 Ocak Cuma günü D Smart'ta başlıyor.

Google Haberlere Abone ol
'İntikam' dizisinin orijinal versiyonu 'Revenge' D-Smart'ta başlıyor



Revenge 4 Ocak‘tan itibaren her cuma saat 20.00’de, tekrarı ise her pazar saat 20.00’de D-Smart HD'de izleyicilerle buluşacak.



Dizide başrolleri We Were Soldiers ve Twelve Monkeys gibi filmlerden tanıdığımız oyuncu Madeleine Stowe’la, Brothers and Sisters dizisinin sevilen oyuncusu Emily VanCamp paylaşıyor.



Künye



Oyuncular: Madeleine Stowe, Emily VanCamp, Gabriel Mann, Henry Czerny, Ashley Madekwe, Nick Wechsler, Joshua Bowman, Connor Paolo, Christa B. Allen, Margarita Levieva, James Tupper



Tür: Drama



Yapım Yılı: 2011



Süre: 44 Dakika



Konu: Emily Thorne (Emily VanCamp) Hamptons’ta güzel bir yaz geçirmek üzere Grayson’ların yanlarındaki evi kiralamıştır. Emily’nin çocukluğunu Hamptons’da yaşadığı öğrenilir. Emily o günlerinin hatırına, burada kendine yeni bir hayat kurmak istemektedir. Sıcakkanlı, dost canlısı görüntüsüyle kısa zamanda kendini bu yeni çevreye kabul ettirir. Fakat gerçekler hiç de göründüğü gibi değildir. Emily’nin gerçek ismi Amanda Clarke’tir. Amanda’nın babası işlemediği bir suç yüzünden ömür boyu hapse gönderilmiştir. Bu olayın ardından babasından koparılan Amanda, onu bir daha hiç göremez. Hamptons’a babasının hayatını mahvedenlerden öç almak üzere dönmüştür. Listenin başında babasının eski aşkı, Grayson ailesinden Victoria Grayson (Madeleine Stowe) bulunmaktadır. Amanda’ya göre Victoria, babasına ihanet etmiştir. Amanda sırasıyla bütün aile üyelerinden intikam almak için bir plan yapar. İnsanları tanıdıkça, işin içine giren duygular ve öğrendikleri yüzünden bu iş planladığı kadar kolay olmayacaktır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin