İngiltere'de inanılmaz olay! Midesinin ağrıdığını sanan kadın ikiz bebek doğurdu

İngiltere'de yaşayan 34 yaşındaki Lucy Shaw isimli kadın, midesini bozduğunu düşünerek karın ağrısı şikayetiyle ambulansı aradı fakat ambulans gelmeden ikiz bebeklerinden birini doğurdu. Hamile olduğunu da bu doğumu yaparken öğrendi.

İngiltere'de inanılmaz olay! Midesinin ağrıdığını sanan kadın ikiz bebek doğurdu

New York Post'un haberine göre 34 yaşındaki Lucy, geçtiğimiz ay şiddetli karın ağrısı çektiği için mide rahatsızlığı geçirdiğini düşünerek annesine haber verdi.

'Erken saatlerde kendimi iyi hissetmediğim bir şekilde uyandım ve karnımda bir parazit olduğunu düşündüm. Birkaç saat sonra annemi aradım çünkü o zamana kadar çok acı çekiyordum.'

Lucy'nin annesi bir ambulans çağırarak kızının evine geldi, operatörle konuştukları sırada genç kadın vajinasında bir baskı hissetmeye başladığını söyledi.
"Bebeklerden birinin kafasının bacaklarımın arasından çıktığını hissettim" diyen kadına, sağlık yetkililerinin müdahale etmeme uyarılarına rağmen annesi yardımcı oldu ve henüz ambulans gelmeden ıkınarak Jacob'ı doğurdu.

Sağlık görevlileri geldiğinde Jaxon'ı doğurttular.

Anlayacağınız hamile olduğunu bile bilmeyen genç kadın ikiz erkek çocuk dünyaya getirdi! İngiliz doktorların açıklamalarına göre Lucy'de gizemli veya "görünmez hamilelik" olarak adlandırılan bir durum vardı.


Bu durumda kadınlar hamilelik belirtileri yaşamıyorlar ve genellikle doğum kontrol haplarının işe yaramaması veya hormonal sorunlar nedeniyle ortaya çıkıyor. Ayrıca tahmin ettiğinizden daha sık yaşanıyor...

3 kilonun üzerinde doğan oğulları Jacob ve Jaxon dünyaya geldiği sırada Lucy, henüz 30 haftalık hamileydi. Doğumun ardından bebekler yenidoğan ünitesine alındı, Lucy ise kan kaybı nedeniyle tedavi gördü.

North Midlands Üniversite Hastanesin'de NHS neonatoloji klinik şefi olan Dr. Lee Abbott, çocukları "mucize bebekler" olarak adlandırdı.
'Vardıklarında o kadar soğuktular ki vücut sıcaklıkları kaydedilemiyordu, her ikisinin de kan asit seviyeleri hayatta kalmaya uygun değildi ve kan basınçları da düşüktü. İkisi de bu durumdan kurtuldu, durumları inanılmaz derecede iyi ve minimum özel bakımla evlerine dönmeleri bekleniyor.'

Yenidoğan ünitesindeki tedavileri devam eden bebeklerini henüz kucağına alamayan anne, "Hazır olduklarında onları eve götürmek için sabırsızlanıyorum." diyor...

Etiketler hamile kadın
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin