İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton forması giyen Enock Mwepu 24 yaşında futbolu bırakma kararı aldı

İngiltere Premier Lig takımı Brighton'ın 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Enock Mwepu, kalıtsal bir kalp rahatsızlığı nedeniyle futbolu bırakmak zorunda kaldı.

Google Haberlere Abone ol
İngiltere Premier Lig ekiplerinden Brighton forması giyen Enock Mwepu 24 yaşında futbolu bırakma kararı aldı

Kulüpten yapılan açıklamada, "Mwepu, kalıtsal bir kalp rahatsızlığı teşhisi konulduktan sonra futbol kariyerine son vermek zorunda kaldı." bilgisi verildi.

24 yaşındaki Zambiyalı futbolcu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Aldığım tıbbi tavsiyeler nedeniyle kramponlarımı asmam gerektiğini üzüntüyle duyuruyorum." ifadelerini kullandı.

Mwepu'nun kişisel hesabından yaptığı açıklamanın tamamı şu şekilde:

“Zambiya’nın Chambishi adlı küçük bir kasabasından bir çocuğun paylaşacak bazı haberleri var. En üst düzeyde futbol oynama hayalinin peşinde dimdik durdu ve Allah’ın izniyle Premier Lig’e gelerek bu hayalini gerçekleştirdi. Ancak bazı rüyalar sona eriyor. Bu yüzden aldığım tıbbi tavsiyeler nedeniyle kramponlarımı asma gereğini üzüntüyle duyuruyorum. Ancak bu futbolla olan ilişkimin sonu değil. Bir dereceye kadar dahil olmayı planlıyorum.”

“Eşim ve ailem, menajerim, oynadığım tüm kulüpler, takım arkadaşlarım ve antrenörlerim de dahil olmak üzere futbol yolculuğumda beni destekleyen herkese ve özellikle Brighton’daki herkese teşekkür etmek istiyorum.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin