Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera futbolu Montevideo Wanderers'ta bırakmak istediğini söyledi

Kazandığı kupalar ve başarılarla Galatasaray tarihine adını altın harflerle yazdıran Fernando Muslera futbolu bırakmak istediği takımı açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Galatasaray'ın efsane kalecisi Fernando Muslera futbolu Montevideo Wanderers'ta bırakmak istediğini söyledi

2011 yazında Lazio'dan Galatasaray'a transfer olan Fernando Muslera, 11 yıldır giydiği sarı-kırmızılı formayla adını Galatasaray tarihine altın harflerle yazdı.

Uruguaylı kaleci, Galatasaray'da 5 lig şampiyonluğu, 4 Türkiye Kupası ve 5 Süper Kupa kazanarak kulüp tarihinin en çok kupa kaldıran isimleri arasında yer alan Muslera, Canal 12'ye özel bir röportaj verdi.

Fernando Muslera, Galatasaray'da bu sezon kurulan güçlü kadroya dair önemli açıklamalarda bulunurken bir sonraki adresini de duyurdu. Tecrübeli kaleci, yaklaşan Dünya Kupası ile ilgili "Dünya Kupası yaklaşıyor ve tam zamanlı antrenman yapıyorum, çok oynuyorum. Gerçek şu ki bir Dünya Kupası oynamaya hazırlanmak inanılmaz ve bundan zevk alıyorum, tüm duygularla, tüm illüzyonla ve onu elde etmeye çalışıyorum. En iyi şekilde orada olacağım" dedi.

''FUTBOLU ÜLKEMDE BIRAKMAK İSTİYORUM''

Futbolu ülkesinin takımlarından Montevideo Wanderers'ta bırakmak istediğini söyleyen Muslera, ''Şu an fiziksel olarak çok iyi durumdayım. En üst düzeyde rekabet etmek istiyorum. Bu durum biraz da gidişata bağlı ama gerçek olan şu ki futbolu Montevideo Wanderers'ta bırakmak istiyorum. Hayalim futbolu orada bırakmak ama Galatasaray'la iki yıl daha sözleşmem bulunuyor'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin