Giresunspor ve Ümraniyespor'un maçlarında VAR kullanılmamasına yönelik talebine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi açıklamalarda bulundu. Büyükekşi son günlerde tartışılan VAR'ın kaldırılması konusunda önemli ifadeler kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Giresunspor ve Ümraniyespor'un maçlarında VAR kullanılmamasına yönelik talebine TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi yanıt verdi

Türkiye Futbol Federasyonu, sportradar ile anlaşma imzaladı. Büyükekşi, son günlerde tartışılan VAR sistemi hakkında konuştu. Mehmet Büyükekşi, VAR sisteminin kaldırılması tartışmalarına yanıt verdi.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi törende yaptığı konuşmada; "Yaklaşık 4 ay önce göreve geldik. Futbolumuzu bulunduğumuz konumdan elit seviyeye çıkarmak için çalışmaya başladık. Projelerimizden birisini de bugün hayata geçireceğiz. TFF 2. Lig ve 3. Lig için iki önemli projeyi hayata geçiriyoruz. Bu liglerde bulunan 92 kulübün gelirini 5 yıllığına artıracak bir yayın anlaşması imzaladık" dedi.

Büyükekşi sözlerinin devamında; "Sportradar ile yaptığımız anlaşma ile birlikte şeffaflık teknolojisi bundan sonra TFF 2. Lig ve 3. Lig'de de devreye sokulacak. Bu liglerde olağan dışı bahisler olursa, bize bildirilecek. Bu liglerimiz çok daha güvenli hale gelecek. Bu zamana kadar yayın haklarında yapılan girişimler başarısız olmuştu. Anlaşmanın Türk futboluna hayırlı olmasını diliyorum" açıklamasında bulundu.

''TÜM KULÜPLERİN TALEBİNE BAKMAMIZ GEREKİYOR''

Büyükekşi hakem yönetimleri hakkında; "Bu sistem hakkında talepler için bir iki kulübe değil, bütün kulüplerin taleplerine bakmamız lazım. Bu sistem olmasaydı, penaltılar ve ofsaytlar da birçok hata yapılırdı" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin