İngiliz devi Radiohead üyelerinin yeni grubundan albüm geliyor! Ödüllü yönetmen ile iş birliği yaptılar...

İngiltere'nin dünyaca ünlü indie-rock topluluğu Radiohead’in iki yıldız üyesi Thom Yorke ve Jonny Greenwood’un kurduğu The Smile, yepyeni albümleri Wall Of Eyes'ı 26 Ocak 2024'te yayınlayacaklarını duyurdu. Grup, albümle aynı ismi taşıyan ilk parçasını ödüllü yönetmen Paul Thomas Anderson'ın yönettiği bir müzik videosuyla beraber yayınladı.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz devi Radiohead üyelerinin yeni grubundan albüm geliyor! Ödüllü yönetmen ile iş birliği yaptılar...

Radiohead’den Thom Yorke ve Jonny Greenwood’un Sons of Kemet davulcusu Tom Skinner’ı alarak kurdukları yeni grupları The Smile cephesinden yeni albüm haberi geldi. Grup, 26 Ocak'ta yayınlanacak yepyeni albümleri Wall Of Eyes'ın detaylarını duyurdu. Albümle aynı ismi taşıyan ilk parça, Paul Thomas Anderson'ın yönettiği bir müzik videosuyla beraber yayınladı.

Oxford ve Abbey Road Studios arasında kaydedilen yeni albümün prodüksiyonu ve miksajı daha öncede beraber çalıştıkları Sam Petts-Davies tarafından gerçekleşiyor ve London Contemporary Orchestra’nın yaylı aranjmanları parçaya eşlik ediyor.İngiliz devi Radiohead üyelerinin yeni grubundan albüm geliyor! Ödüllü yönetmen ile iş birliği yaptılar...

The Smile'ın yeni albümü Wall Of Eyes, grubun The Guardian, Pitchfork, The Observer, The Needle Drop, Rolling Stone, New York Magazine, Uncut, Mojo ve benzeri önemli mecralardan büyük beğeni toplayan 2022'deki ilk LP'si A Light For Attracting Attention'ın devamı niteliğinde.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin