İngiliz dergi ilk sayısıyla Türkiye'de!

Yayın hayatına Birleşik Krallık'ta başlayan dergi Türkiye'de okuyucuyla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
İngiliz dergi ilk sayısıyla Türkiye'de!

İngiltere’nin popüler kadın-sağlık-spor ve iyi yaşam dergisi Health&Fitness Türkiye’de... 1983 yılında Birleşik Krallık’ta yayın hayatına başlayan Health&Fitness, Ekim ayı itibarıyla Türkiye’deki okuyucularıyla buluştu.



30 yıldır sağlık, güzellik, beslenme ve spor konularını sayfalarına taşıyan Health&Fitness, Birleşik Krallık’ın bağımsız medya kuruluşu Dennis Publishing ve Türkiye’de ADAM Medya ortaklığıyla Türkiye'nin dergi raflarında yerini aldı.



Genel Yayın Yönetmenliğini Rüya Büyüktetik'in yaptığı Health&Fitness Türkiye’de okuyucular doğal güzellik sırlarından sağlıklı yemek tariflerine, seyahat rehberlerinden spor modasına, özel röportajlardan farklı antrenman planlarına ve daha birçok konuya ulaşabilecek. 



Bu aydan itibaren aylık olarak bayilerde yerini alan Health&Fitness, özel dosya konuları ve ekleriyle kısa zamanda geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı hedefliyor. 



ADAM Medya



Kadrosu deneyimli editörlerden oluşan ADAM Medya, uzun yıllar otomotiv basınında farklı görevlerde bulunmuş Doğan Kabak ve oyuncu Ümit Erdim’in ortaklığıyla hayata geçirilmiş bir yayın kuruluşu. İlk yayınları olan Health&Fitness Türkiye’nin ardından önümüzdeki yıl farklı uzmanlık alanlarına sahip yayınlarla marka yelpazesini genişleterek yayın hayatına devam etmeyi hedefliyor.



Dennis Puslishing



1974 yılında kurulan Dennis Publishing sağlıktan teknolojiye, lifestyle’dan otomotive kadar dünya genelindeki 30 farklı markasıyla her ay 2 milyondan fazla dergi satan, İngiltere’nin bağımsız yayın kuruluşu. Dennis Publishing, 2014 yılında Profesyonel Yayıncılar Birliği’nin “En İyi Medya Kuruluşu” ödülüne layık görüldü.



İşte, Health&Fitness'ın Türkiye'deki ilk sayısının kapağı:



İngiliz dergi ilk sayısıyla Türkiye'de!


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin