İnanılmaz ama gerçek. Seksin de okulu kuruldu. Okul sahibinden inanılmaz tüyolar...

İngiltere'de yaşayan Rebecca Dakin dünyada ilk kez yapılan bir işe imzasını attı. Seks okulu kurdu. Dakin bu okulda iyi seksin püf noktalarını anlatıyor.

Google Haberlere Abone ol
İnanılmaz ama gerçek. Seksin de okulu kuruldu. Okul sahibinden inanılmaz tüyolar...
Daily Stae

İngiltere'nin Nottingham kentinde yaşayan Rebecca Dakin şaşırtıcı bir karar aldı ve İngiltere'nin ilk seks okulunu açtı.

 Sexperts' Seks Okulu olarak bilinen kurumun kendi Latince sloganı bile var; "Iter ad magnum sexus", "mükemmel sekse doğru yolculuk" anlamına geliyor.

Dakin, bu okulda kadın ve erkeklere daha iyi sevişmenin yollarını anlatıyor.

Rebecca şimdi The Sun'a verdiği röportajda "akıllara durgunluk veren" seks için en iyi ipuçlarını açıkladı. 

İnanılmaz ama gerçek. Seksin de okulu kuruldu. Okul sahibinden inanılmaz tüyolar...

1. Ön sevişmeyi unutmayın

Rebecca, kadınların vücutlarının sekse hazır hale gelmesinin 40 dakikaya kadar sürebileceğini söyledi. Şöyle konuştu: "Ön sevişme onun kendini kapatıp zihinsel olarak rahatlayabilmesini sağlamakla ilgilidir." 

Rebecca işleri yoluna koymak için loş ışıklar, kokulu mumlar, müzik ve masaj kullanmayı önerdi.

2. Seks planlamak

Planlı çılgınlık o kadar seksi gelmeyebilir ama Rebecca bunun harikalar yaratabileceğini ifade etti. Kıvılcımı canlı tutmak için haftada bir kez daha uzun bir seks seansı planlamanızı tavsiye etti.

3. Ne istediğinizi sorun

Rebecca şöyle konuştu: "Arzularınızı ifade edin; partnerinize neyin iyi hissettirdiğini, neyin kötü hissettirdiğini söyleyin. Eğer bunu söylemekte zorlanıyorsanız, not alın ve sonra pratik yapın. Birbirinizi cesaretlendirmeye devam edin."

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin