İmza attıktan sonra en çok o olaya üzülmüş. Dusan Tadic'ten sürpriz itiraf

Fenerbahçe'nin yıldız isimlerinden Dusan Tadic milli takım kampında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dusan Tadic, Fenerbahçe'ye imza attıktan sonra kendisini en çok üzen olayın Attila Szalai'nin takımdan ayrılması olduğunu söyledi.

Google Haberlere Abone ol
İmza attıktan sonra en çok o olaya üzülmüş. Dusan Tadic'ten sürpriz itiraf

Fenerbahçe'nin yaz transfer döneminde en çok dikkat çeken ve ses getiren transferi olan Dusan Tadic milli maçlar nedeniyle liglere verilen arada Sırbistan kampında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Edin Dzeko'yla birlikte şu an Fenerbahçe'nin liderliğini üstlenen ve oynadığı 9 maçta 6 gole direkt katkı veren(4 gol-2 asist) Dusan Tadic, sarı-lacivertli takımda geçirdiği kısa sürede kendisini en çok üzen olayı açıkladı.

Dusan Tadic yaptığı açıklamada, "Attila Szalai ile oynayamadığım için üzgünüm ama Hoffenheim'a transfer olarak doğru bir karar verdigini düşünüyorum. O Bundesliga'da kendini geliştirmeye devam edecek ve bu Macaristan Milli Takımı için de fayda sağlayacak." dedi.

MİLLİ TAKIMDA DALYA

Milli takımda 100. maçına çıkmaya hazırlanan Tadic, "Benim için ne kadar maça çıktığım değil, geride ne bıraktığım önemli. 80 maç oynayıp hiçbir başarı sağlayamayan da var'' ifadelerini kullandı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin