İlk maçında ıslıklanınca Fenerbahçe kariyeri çok uzun sürmedi. Ayrılık açıklaması resmen yapıldı

Fenerbahçe bir isimle daha yollarını ayırdığını resmen açıkladı. Jorge Jesus döneminde transfer edilen ancak İsmail Kartal döneminde forma şansı bulamayan Gustavo Henrique, İspanyol ekibi Real Valladolid'e transfer oldu.

Google Haberlere Abone ol
İlk maçında ıslıklanınca Fenerbahçe kariyeri çok uzun sürmedi. Ayrılık açıklaması resmen yapıldı

Kadrosundaki yabancı sayısını azaltmak isteyen ve Joao Pedro, Bruma, Attila Szalai gibi isimlerle yollarını ayıran Fenerbahçe'de bir ayrılık daha resmiyet kazandı.

Jorge Jesus döneminde Flamengo'dan transfer edilen ancak İsmail Kartal ile başlayan yeni dönemde forma şansı bulamayan Gustavo Henrique, 1.2 milyon Euro karşılığında Real Valladolid'e transfer oldu. Fenerbahçe'de sadece 23 maçta forma şansı bulabilen Gustavo Henrique 3 gol ve 2 asistlik performans sergiledi.

İLK MAÇINDA ISLIKLANMIŞTI

Geçtiğimiz sezonun ilk maçında Ümraniyespor karşılaşmasında bir pozisyonda topu sert bir şekilde tribünlere atan Gustavo Henrique, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı.

VEDA AÇIKLAMASI YAPTI

Real Valladolid'e transfer olan Gustavo Henrique sosyal medyadan Fenerbahçe'ye şu sözlerle veda etti:

''Bu kulüpte geçirmiş olduğun zaman boyunca yaşadığım her şey için Fenerbahçe'ye ve taraftarlarımıza çok teşekkür ederim. Bu ailenin bir parçası olmak bir onurdu ve her zaman bu kulübü destekleyeceğim. İlk günden son güne kadar destekleri için taraftarlara teşekkür ederim. Bu sezon iyi şanslar. Takım arkadaşlarıma, her gün için çok teşekkür ederim ve her zaman hepsini destekleyeceğim.''

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin