İHH Başkanı Bülent Yıldırım: İncirlik Üssü'ne yola çıkacağız

İHH Genel Başkanı Bülent Yıldırım, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarını durmaması halinde Türkiye'nin her yerinden cuma günü İncirlik Üssü'ne yürüyeceklerini ifade etti.

Google Haberlere Abone ol
İHH Başkanı Bülent Yıldırım: İncirlik Üssü'ne yola çıkacağız

Yıldırım yaptığı açıklamada "Cuma günü yola çıkacağız. İlleri gezeceğiz ve İncirlik Üssü'ne gideceğiz. Eğer bu ateşkes olmazsa, dünya halklarının hepsini Amerika üslerine karşı yürüteceğiz. Amerika üsleri, halklar tarafından kuşatılacak" ifadelerini kullandı.

Türk halkına yola çıkma çağrısı yaptı.

Avrupa ve ABD halklarına çağrıda bulunan Yıldırım, "Siyonizm sizi işgal etmiş. Bunlar sadece Filistin'e bomba atmıyorlar. Sizi de sömürüyorlar. Siyonizmin en büyük işgal ettiği toprak, Amerika halkının yaşadığı topraktır. Özgür düşünceye sahip olan Amerika halkı, ayağa kalkın ve hakkınızı arayın." diye konuştu.

Yıldırım, İsrail halkına da İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu'yu iktidardan indirme çağrısı yaparak, 3. Dünya Savaşı'nın yaklaştığını, bunu durduracak olan halkların da ayağa kalkması gerektiğini belirtti.

CUMA GÜNÜ YÜRÜYÜŞÜ BAŞLATACAĞIZ

Bülent Yıldırım, cuma günü Adana'daki İncirlik Hava Üssü'ne yürüyüş başlatacaklarını belirterek, "Biz İncirlik Üssü'ne doğru gideceğiz yüz binlerce insanla. Türk halkı ayağa kalkın, binlerce insan olarak yola çıkın. Evlerinizde durmayın, yatmayın, uyumayın. Çocuklar ölüyor. Bu çocukların ölümüne sessiz kalırsanız bizim çocuklarımıza da aynısı yapılacak." ifadelerini kullandı.

İnanan ve inanmayan merhamet sahibi her insanın savaşa karşı tepki göstermesi gerektiğini vurgulayan Yıldırım, şöyle devam etti:

"Siyonistlere karşı hepinizle beraberiz. Zulüm size gelirse karşısında olacağız, din, dil, ırk ayrımı yapmadan. Sizler de bu ayrımı yapmadan şu anda Filistin halkının yanında yer alacaksınız. Ama İsrail'e dur demek yeterli değil. Netanyahu durmayacak. Çünkü Netanyahu zaten Hitler. Üçüncü Dünya Savaşı'nı istiyor. Hitler'in patronu Amerika yöneticileridir. O nedenle İncirlik Üssü'ne yürüyeceğiz. Türkiye'nin her tarafından, ilçesinden, mahallesinden, arabalarınızla yürüyerek, otobüsler tutarak. Siz gelemiyorsanız otobüs parası verin, insanları oraya koyun. O İncirlik Üssü'nün etrafını kuşatalım."

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin