İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Ümit Özdağ açıklaması: Ümit Özdağ mesaj atınca aradım; küfür yok, etseydim özür dilerdim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ ile aralarında herhangi bir küfürleşme yaşanmadığını, etseydi bile özür dileyeceğini savundu; iddiayı 'iftira' olarak niteledi.

Google Haberlere Abone ol
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan Ümit Özdağ açıklaması: Ümit Özdağ mesaj atınca aradım; küfür yok, etseydim özür dilerdim

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bir süredir gerginlik yaşadığı Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ile telefonda küfürleştiği iddiasıyla ilgili olarak ilk kez açıklamalarda bulundu.

Van'da gazetecilerin sorularını yanıtlayan Soylu, "Eğer meydandaysan muhakkak ki kazalarla karşı karşıya kalırsın. Bizim işimiz budur, birçok yalanla, iftirayla, taciz ve tehditle karşı karşıya kalabiliriz" dedi; ardından şunları kaydetti: "Bizim ağzımıza küfür yakışmaz, doğru da değil. Biz sadece ülkemizi yönetmek için çaba sarf etmiyoruz, gelecek nesillere de bir model olmak durumundayız.  Velev ki böyle bir hata işlemiş olalım, kişi ne kadar pespaye, aşağı olursa olsun, özür dilerim ben. Ama böyle bir şey söz konusu değil. 

'BU MESAJLAR AYIP DEĞİL Mİ YA'
İsimsiz, bilmediğiniz telefonlar geliyordur size de. Geçen Mardin'e giderken bir mesaj geldi, mesajda tehdit var, taciz ve iftira var. Telefon açtım, kimsiniz dedim, kendini tanıttı. Bu mesajlar ayıp değil mi ya... Sonra konuşma tonunu değiştirdi, ben de televizyonlarda, kamuoyunda açık olarak söylediğim sözleri söyledim, başka bir söz söylemedim, telefonu kapattım."

 

Kaynak: A.A
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin