İbrahim Tatlıses'e herkesin merak ettiği soru soruldu: Küs olduğunuz oğlunuz kaza yapsa siz de koşar mıydınız?

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses herkesin merak ettiği soruyu cevapladı. Ahmet Tatlı, babası kaza geçirdiğinde olay yerine koşmuştu. Tatlıses'e "Oğlunuz kaza yapsa siz koşar mıydınız?" diye soruldu. Cevabı çok konuşulacak cinsten.

Google Haberlere Abone ol
İbrahim Tatlıses'e herkesin merak ettiği soru soruldu: Küs olduğunuz oğlunuz kaza yapsa siz de koşar mıydınız?

Ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses katıldığı canlı yayında çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bodrum'da geçirdiği kazada olay yerine ilk koşanlardan biri olan oğlu Ahmet Tatlı'yı bu olayın ardından affetmeyen İbrahim Tatlıses'e herkesin merak ettiği soru soruldu. "Küs olduğunuz oğlunuz kaza yapsa koşar mısınız?" sorusuna çok konuşulacak bir cevap verdi.

İbrahim Tatlıses küs olduğu oğlu Ahmet Tatlı ile barışmamıştı

Bodrum'da kaza geçirip ölümden dönen İbrahim Tatlıses canlı yayına bağlandı. Kazayı haber alan ve olay yerine koşan büyük oğlu Ahmet Tatlıses ile ilgili bir soruya da yanıt veren İbrahim Tatlıses herkesi şoke etti.

Daha önce küs oğluna ateş püsküren İbrahim Tatlıses'in hâlâ sinirinin geçmediği ortaya çıktı. Serengil "Kavgalarınız bitmeyecek mi?" diye sorunca ünlü türkücü "Bitmez ben var olduğum sürece bitmez. Şöhret olmanın bedeli..." yanıtını verdi.

'Oğlunuz kaza yapsa gider miydiniz?' sorusuna Tatlıses'ten net yanıt

Yorumcuların ''Sizin Bodrum'da yaşadığınız trafik kazasının aynısını oğlunuz Ahmet Tatlı yaşasaydı siz de gider miydiniz, küslük devam ediyor mu?" sorusuna Tatlıses şu yanıtı verdi:

"Koşmam dersem yalan söylerim ama en azından artistlik- oyunculuk yapmam. Bu konuyu kapatalım hoş değil!"

Asena sorusu kızdırdı

Tatlıses Seren Serengil'in "Asena'ya yazdığınız şarkının adı neydi" deyince de kızdı. İbrahim Tatlıses "İsmini 20 senedir anmadığım insanların adını anmayın Allah aşkına" dedi.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin