Hürriyet saldırısına CHP ve MHP'den tepki

Hürriyet gazetesi binasına dün gece yapılan saldırıya yönelik CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tepki gösterdi.

Google Haberlere Abone ol
Hürriyet saldırısına CHP ve MHP'den tepki

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın dün akşam ATV’de yayınlanan söyleşisindeki bazı sözlerin hurriyet.com.tr’de veriliş şekline tepki gösteren yaklaşık 200 kişilik bir grup Hürriyet Gazetesi’nin Bağcılar’daki merkez binasına saldırdı. Saldırıya CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tepki gösterdi.



KILIÇDAROĞLU VE BAHÇELİ'DEN 'GEÇMİŞ OLSUN' TELEFONU



CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu da Hürriyet Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’i arayarak “Geçmiş olsun. Bu olay Türk demokrasisi için büyük bir ayıptır” dedi.



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Hürriyet Gazetesi’ne yapılan saldırı üzerine bu sabah gazetenin Genel Yayın Yönetmeni Sedat Ergin’i arayarak üzüntülerini bildirdi ve saldırıyı kınadı.



Bu tür saldırıların son dönemde yaygınlaşmakta olduğuna dikkat çeken Bahçeli, “Dün akşam ülkemiz için çok önemli bir olayın yaşandığı bir sırada böyle bir saldırının meydana gelmiş olması çok çirkindir” dedi.



CHP SÖZCÜSÜNDEN "GEREĞİNİ YAPIN" ÇAĞRISI



CHP Sözcüsü Haluk Koç, düzenlediği basın toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulunarak Hürriyet Gazetesi'nin İstanbul Bağcılar'daki merkezine düzenlenen saldırı hakkında "Dün gece bir gazetenin bir iktidar milletvekilinin çığırtkanlığı ile organize şekilde basılması vahim bir olaydır. Sayın Davutoğlu da bu sorumluluğu yerine getirmek zorundadır. İktidar milletvekili yapıyor bunu. Bu linç kampanyasıdır" dedi.



Haberin tamamı için TIKLAYINIZ


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin