Hollywood yıldızı Mel Gibson'dan Türkiye ve Azerbaycan'a yönelik skandal sözler: Ermeniler etnik temizliğe maruz kalıyor

Hollywood yıldızı Mel Gibson Karabağ'da başlatılan antiterör operasyonu nedeniyle Türkiye ve Azerbaycan’a yönelik skandal ifadeler kullandı. Dünyaya acil yardım çağrısında bulunan Gibson "Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor. Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşetler yaşıyor" ifadelerini kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Hollywood yıldızı Mel Gibson'dan Türkiye ve Azerbaycan'a yönelik skandal sözler: Ermeniler etnik temizliğe maruz kalıyor

Hollywood'un ünlü ismi Mel Gibson Azerbaycan'ın 24 saat süren Karabağ'daki antiterör operasyonu ile ilgili tepki çeken bir video paylaştı.

Karadağ’daki Ermeni halkının “soykırıma” maruz kaldığını iddia eden ünlü aktör dünyaya adım atma çağrısında bulunarak, “Medya bu konuya sessiz kalıyor. Yüzyıllardır inançlarından dolayı zulme uğrayan Ermeni halkı bir kez daha etnik temizliğe maruz kalıyor.

 Pek çok Ermeni, Azerbaycan ve Türkiye'nin elinde tarif edilemez dehşet şeyler yaşıyor; can kaybı, zorla yerinden edilme, açlık ve tecrit.”

 Gibson, Azerbaycan ile Ermenistan arasında 2020'de Karabağ'da yaşanan çatışmalar sırasında da Erivan yönetimine destek açıklamaları yapmıştı.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin