Hızlı ve Öfkeli 8 nerede ve ne zaman çekildi. Hızlı ve Öfkeli 8 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi aksiyon dolu sahneleriyle izleyicileri büyülüyor. Vin Diesel, Michelle Rodriguez ve Dwayne Johnson'un başrolde yer aldığı Hızlı ve Öfkeli 8 filmi 2017 yılında vizyona girdi. İşte Hızlı ve Öfkeli 8 filminin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Hızlı ve Öfkeli 8 nerede ve ne zaman çekildi. Hızlı ve Öfkeli 8 konusu nedir, oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 8 filmi sevilen aksiyon film serilerinin başında geliyor. Hızlı ve Öfkeli 8 filminin yönetmenliğini F. Gary Gray yaparken senaryosu ise Chris Morgan'a ait.

Dünya çapında büyük yankı uyandıran Hızlı ve Öfkeli filminin 8. serisinin çekimleri Küba'nın başkenti Havana'da başladı, Atlanta ve New York'ta devam etti.

Orijinal adı 'The Fate of the Furious' olan Hızlı ve Öfkeli 8 filminde Paul Walker yer almıyor. İşte Hızlı ve Öfkeli 8 filminin konusu ve oyuncuları.

HIZLI VE ÖFKELİ 8 KONUSU NEDİR?

Suça bulaşan ekip artık sakin bir hayatın hayalini kurar. Dom ve Letty evlenip balayına giderken Brian ile Mia da emekli olmaya karar verir. Tüm ekip üyeleri temize çıkınca normal hayatlarına geri dönerler. 

Ancak gizemli kadın Chiper, Dom'u hedef alır. Dom'u yeniden suça bulaşmaya iten Chiper, Dom'u güvendiği insanlardan ayıracaktır. Dom'u durdurmanın tek yolu, ekibin geri kalanının onun peşine düşmesidir. 

HIZLI VE ÖFKELİ 8 OYUNCULARI KİMLER?

Vin Diesel - Dominic Toretto
Michelle Rodriguez - Letty Ortiz
Dwayne Johnson - Luke Hobbs
Tyrese Gibson - Roman Pearce
Ludacris - Tej Parker
Kurt Russell - Frank Petty
Jason Statham - Deckard Shaw
Charlize Theron - Cipher
Elsa Pataky - Elena Neves
Nathalie Emmanuel - Ramsey
Tego Calderon - Tego Leo
Don Omar - Rico Santos
Helen Mirren
Kristofer Hivju
Scott Eastwood

 

Etiketler sinema aksiyon
Sıradaki Haber İçin Sürükleyin