Hızlı ve Öfkeli 7 nerede ve ne zaman çekildi. Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu nedir. Hızlı ve Öfkeli filminin 7 oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 7 filmi gişe rekorları kıran Hızlı ve Öfkeli serisinin yedinci filmidir. 2015 yılında vizyona giren Hızlı ve Öfkeli 7 filminin başrollerini Paul Walker ve Vin Diesel paylaştı. 2013'te hayatını kaybeden Paul Walker'in Hızlı ve Öfkeli 7 filmindeki rolünü, kardeşi Cody Walker canlandırdı. İşte Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu ve oyuncuları.

Google Haberlere Abone ol
Hızlı ve Öfkeli 7 nerede ve ne zaman çekildi. Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu nedir. Hızlı ve Öfkeli filminin 7 oyuncuları kimler?

Hızlı ve Öfkeli 7 filmi dünya çapında büyük ses getirdi. 190 milyon dolar bütçeyle çekilen Hızlı ve Öfkeli 7 filmi 1,5 milyar dolar hasılat elde etti.

Halen televizyon ekranlarında yayınlanmaya devam eden macera türündeki Hızlı ve Öfkeli 7 filmi filminin çekimleri ABD, Dominik Cumhuriyeti, Kanada, Birleşik Arap Emirlikleri ve Azerbaycan'da yapıldı.

İşte Hızlı ve Öfkeli 7 filminin konusu ve oyuncuları.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Dominic Toretto ve arkadaşları suç dünyasından uzak durmaya karar verir. Hikayenin evvelinde Owen Shaw'u hastanede yoğun bakıma gönderdikten sonra yollarını ayırmışlardır.  Ancak Shaw'un kardeşi Deckard Shaw intikam peşine düşer. 

PAUL WALKER KAÇ YAŞINDA VE NEDEN ÖLDÜ?

Paul Walker 40 yaşındayken Kaliforniya'da trafik kazası geçirerek hayatını kaybetti. Hızlı ve Öfkeli serisinin yıldız oyuncusu Walker'in trajik ölümü, serinin hayranlarını yasa boğmuştu.

Paul Walker Hızlı ve Öfkeli serisinde başrol olan Brian O'Conner rolünü canlandırıyordu.

HIZLI VE ÖFKELİ 7 FİLMİNİN OYUNCULARI KİMLER?

Paul Walker (Brian O'Conner)
Vin Diesel (Dominic Toretto)
Dwayne Johnson (Luke Hobbs)
Michelle Rodriguez (Letty Ortiz)
Jordana Brewster (Mia Toretto)
Tyrese Gibson (Roman Pearce)
Ludacris (Tej Parker)
Lucas Black (Sean Boswell)
Jason Statham (Deckard Shaw)
Nathalie Emmanuel (Ramsey)
Djimon Hounsou (Mose Jakande)
Tony Jaa (Kiet)
Ali Fazal (Safar)
Elsa Pataky (Elena Neves)

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin