Hayranları ikiye bölündü, 'Fatih Harbiye' oyuncuları yorumladı!

Fox TV'de yayınlanan dizinin oyuncuları 'aşk' hakkında ne yorum yaptı?

Google Haberlere Abone ol
Hayranları ikiye bölündü, 'Fatih Harbiye' oyuncuları yorumladı!

Fox TV ekranlarında yayınlanan, yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği 'Fatih Harbiye’nin bugün yayınlanacak 10. bölümü dizinin hayranlarının  merak konusu oldu. Macit Arca’nın Neriman’a aşkını itiraf etmesi ile çocukluk aşkı Şinasi ve Macit arasında bir seçim yapmak zorunda kalan Neriman’ın kararı dizi izleyicileri tarafından merak ediliyor.



Neriman kimi seçecek? Çocukluk aşkı Şinasi’yi mi yoksa Arca Holding’in yakışıklı ve zengin veliahtı Macit Arca’yı mı? Aşk bildiğini mi seçer yoksa merak ettiğini mi? Dizinin hayranlarını da ikiye bölen bu soruya dizinin oyuncuları şu yanıtları verdi:



KADİR DOĞULU (Macit): Aşk, insana uğradı mı mantık devre dışı kalıyor. Aşkı yasarken bir şeyleri biliyorum demek ya da kontrollü davranmak biraz zor sanki.  Meraksa, aşkın merkezinde, kimyasında var. O yüzden bence merak ettiğini seçer. 

 

NESLİHAN ATAGÜL (Neriman): Merak ettiğini seçer.. Kendi hayatındaki yerini merak eder, onun hayatında nerede olacağını da.



YUNUS EMRE YILDIRIMER (Şinasi): Bence ask; heyecanla, merak edilerek baslar bildiğin olur. Önemli olan ayni heyecanla bildiğine sarılmaktır.



DİLARA ÖZTUNÇ (Pelin): Bilinen sürekliliktir merak edilen bilinmeyendir, bilinmeyen boş nesnedir. Aşk bildiğini yaşatır merak ettiğini tattırır.


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin