Hasan Can Kaya'ya, Kaan Sekban'dan destek

Acun Ilıcalı ait film, dizi ve program izleme platformu Exxen'de Konuşanlar programını yapan Hasan Can Kaya'nın TBMM'de de gündeme gelmesini eleştiren komedyen Kaan Sekban, "Koca Meclis işi gücü yoksulluğu işsizliği bıraktı, bir komedyen üstünden ahlak bekçiliğine soyundu" dedi

Google Haberlere Abone ol
Hasan Can Kaya'ya, Kaan Sekban'dan destek

Komedyen Kaan Sekban, RTÜK'ün inceleme başlattığı Hasan Can Kaya'nın sunduğu "Konuşanlar" programının TBMM'de de gündeme gelmesine tepki gösterdi. Sekban, "Koca Meclis işi gücü yoksulluğu işsizliği bıraktı, bir komedyen üstünden ahlak bekçiliğine soyundu" dedi.

 "ÖMÜR BOYU MAAŞ ALACAKLARI ZAMAN AHLAKTAN BAHSETMİYORLAR"

Twitter'dan yaptığı paylaşımda milletvekillerine yönelik eleştirilerini sürdüren Sekban, "Daha da acısı ahlak mahlak umurlarında değil, tribüne oynayan zavallılar sürüsü! Birbirini yumruklayan tipler kendilerine ömür boyu maaş alacakları zaman ahlaktan bahsetmiyor nedense."

HASAN CAN KAYA MECLİSTE DE GÜNDEM OLMUŞTU

Exxen platformunda yayınlanan, sunuculuğunu Hasan Can Kaya'nın yaptığı 'Konuşanlar' programı yönelik tartışmalar, sosyal medyanın ardından Meclis'e taşındı.

TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, "son zamanlarda Türk gençliğine zehir saçan bazı programların göze çarptığını" belirterek, “Bu programlardan biri de 'Konuşanlar' ismiyle yayınlanmaktadır. 'Konuşanlar' adlı program çukurdur, vasattır. Sunucusu Hasan Can Kaya seviyesizdir ve Türk toplumunun değerlerinin altına dinamit koyup patlatmaya çalışan anlayışın ekranlara tezahürüdür” dedi.

 Programın yayınlandığı dijital yayın platformu Exxen'in sahibi olan Acun Ilıcalı'nın “mercek altına alınmasını” da isteyen Lütfi Kaşıkçı, şunları söyledi:

“Yapılan iş 'İçerik üretmek, kara mizah ya da ofansif mizah' denilerek geçiştirilemez. Sahne ve seyirci ilişkisi bir saygı temeli üzerine kuruludur. Konuğun sunucuya, sunucunun konuğa küfretmesiyle gelinen seviyeyi ve bu durumun ifade özgürlüğüyle savunulmasını Ülkü Ocakları'ndan yetişen bir birey olarak anlamak mümkün değildir. Ayrıca, reyting uğruna değerlerimizi aşağılayan programlara kendi mecrasında izin ve yayın hakkı tanıyan Acun Ilıcalı ismi acil mercek altına alınmalı, her şeyin daha fazla abonelik ve daha fazla reyting olmadığı ve milletimizin korunması gereken manevi değerlere sahip olduğu kendisine hatırlatılmalıdır.”

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin