Hande Ataizi: Bize başvuranları ruhen onaracağız

Sen İste Yeter ile ekranlara dönmeye hazırlanan Ataizi, Ali Eyüboğlu'na konuştu.

Google Haberlere Abone ol
Hande Ataizi: Bize başvuranları ruhen onaracağız

Hande Ataizi'nin sunacağı, yapımcılığını Karga Film'in üstlendiği FOX'un yeni programı Sen İste Yeter, Pazartesi günü 13.45'te ekran macerasına başlayacak. Hande Ataizi, Milliyet yazarı Ali Eyüboğlu'nun sorularını yanıtladı. Atizi, hem yeni programından hem de özel hayatından bahsetti.



Ali EYÜBOĞLU / MİLLİYET



HANDE, DERTLERE DERMAN OLACAK



Eğlence kanallarının yaz ekranıyla yeni yayın dönemi artık iç içe girdi. Yeni sezon projelerinden ‘Ne Seninle Ne Sensiz’i yaz ortasında ekrana getiren FOX, yeni reality ‘Sen İste Yeter’le yaz tatilindeki ‘Kaybolan Çiçekler’i de 31 Temmuz’a çekti. Hande Ataizi’nin sunucağı yeni program ‘Sen İste Yeter’, hafta içi 13.45’ten itibaren canlı ekrana gelecek. Yapımcılığını Karga Film’in üstlendiği programı, Ataizi’yle Kağıthane’deki stüdyo kulisinde konuştuk. Ataizi’ne ilk sorum şu oldu:



- Neden ‘Sen İste Yeter’?

Bir sürü iş geldi, ama kendimi gösterebileceğim, karakterimi yansıtabileceğim, kendim olabileceğim ve seveceğim işi yapmak istiyorum. ‘Sen İste Yeter’ öyle bir format. Oyuncuyum ve malzemem insan. Ayrıca kişilerin hayatlarını merak ediyorum, onların dertlerini dinlemeyi seviyorum. Çıkarım yapıyorum. İnsan hikayeleri beni çekiyor. Dostlarım gelip bana derdini anlatır, farklı bakış açılarıyla onlara fikirler veririm. O yüzden oyuncu olarak da beni besleyecek, geliştirecek bir iş. Programı kabul etme gerekçem bu. İnsanların hikayelerini ele alacağız.



- Ne tür hikayeler, talepler olacak bunlar?

İnsanların hikayelerini, dertlerini ve istediklerini dinleyip onlara elimizden geldiğince derman olacağız. Bir tribünümüz, orada oturan insanlarımız ve onların dilekleri söz konusu. Kimi, babasını hiç görmemiş ve bu isteğini gerçekleştirmek, kimi de defosundan kurtulmak istiyor olabilir.



İnsanlara sadece küçük maddi dokunuşlar değil, manevi dokunuşlar da yapacağız. Bize başvuranları ruhen onaracağız. Böyle bir misyonum olduğunu düşünüyorum. Herkesin yeteneği farklı. Benim de insanları gülümsetecek, bakış açılarını değiştirecek bir gücüm olduğunu düşünüyorum. Onları mutlu etmek ve hayır dualarını almak için elimden geleni yapacağım.



Öyle ağlak bir program da yapmayacağız. İnsanlara yardım eli uzatırken gülmeyi, eğlenmeyi de ihmal etmeyeceğiz. Orkestrası da olan, tatlı ve eğlenceli bir proje yapacağız.



- FOX’ta insanlara maddi-manevi dokunuşlar yapacak Ataizi, gerçek hayatta da  yardımsever midir?

Paylaşılınca kazanılacağını düşünüyorum. Çok merhametliyim. Mesela bizim mahalledeki bütün çocukların büyüdüğünü gördüm.



Hepsi bana gelir, öğütlerim ve konuşmalarım olur onlara. Dertlerine derman olmaya çalışırım. Annemin, “Aman, ne muhatap oluyorsun onunla bununla” demesine rağmen yaparım bunları. Çünkü, herkes iyi olsun isterim.



Benim ruhum kaliteli



- Kusura bakma, ama hiç öyle bir algın yok. Hande Ataizi denince, zengin kocasıyla (Benjamin Harvey) Nişantaşı’nda lüks hayat süren bir kadın geliyor akıllara...

Ne yapıyım şimdi? Dedem doktor, annem profesör, ama memur bir ailenin kızıyım. O yüzden ay başı ve ay sonu nedir bilirim. Kültür düzeyi yüksek bir ailem var. Bizde aile sevgisi, eğitim ön planda oldu. Para hep ikinci, üçüncü sırada.



Ayrıca bir parantez açıp, şunu da belirteyim. Eşim zengin bir iş adamı değil, gazeteci. Ben de her şeyimi kendim kazandım. 18 yaşında konservatuvarda okurken para kazanmaya başladım. Konservatuvardan sonra önüme imkanlar çıktı ve iyi değerlendirdim.



Bir oyuncunun da kaliteli yaşaması gerektiğini düşünüyorum. Benim ruhum kaliteli. Ciddi söylüyorum 18-19 yaşında Reklam filmlerinden iyi paralar kazandım. Sonrasında ay sonuna kadar minibüse binme pahasına param olduğunda istediğimi alırım. Yaşam kaliteniz ve önceliklerinizle ilgili bir tercih bu. Gösteriş meraklısı değilim. Kendim için yaşıyorum. O yüzden kaliteli çatal kaşık takımını misafire çıkartmak için beklemem, kendim kullanırım. İnsanlara düzgününü çıkarayım, ben idare edeyim demem.



Olabildiğince iyi bir anneyim



- Annelik nasıl gidiyor?

Olabildiğince iyi bir anneyim herhalde.



- Leon’u dadı mı büyütüyor, annesi mi?

Yok ben çok ilgileniyorum. Bir de zaten elimde değil. Bazen diyorum acaba çok mu abartıyorum? Bir yere gittiğim zaman aman oğlan kapıdan bana baktı, gitmese miydim falan oluyorum. Şimdi saat 16.00’ya kadar okulda. Ben karşılıyorum, dayanamıyorum. Zaten uyuyana kadar birlikte vakit geçiriyoruz.



Röportajın tamamını okumak için TIKLAYIN


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin