Halk TV'ye bomba transfer: Suat Toktaş istifasını duyurmuştu! Halk TV'nin yeni Haber Yayın Yönetmeni belli oldu

Halk TV'den ayrılan eski Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş'ın yerine yeni bir isim transfer edildi. KRT'den ayrıldığını duyuran Bengü Şap Babaeker Halk TV'ye Haber Yayın Yönetmeni olarak geldi.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV'ye bomba transfer: Suat Toktaş istifasını duyurmuştu! Halk TV'nin yeni Haber Yayın Yönetmeni belli oldu

Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş, iki buçuk yıldır görev yaptığı kanaldan geçtiğimiz Eylül ayında ayrılmış ve ayrılık haberini sosyal medya hesabından duyurmuştu. Toktaş, istifa nedenine değinmemişti. Toktaş:

"Halk TV ile buraya kadar.

Halk TV’nin ekran arkasındaki/önündeki fedakar emekçileriyle birlikte sayıca bizi üçe, dörde katlayan kanalları geçerek bayrağı 2,5 yılda zirveye diktik.

Yolun açık olsun Halk TV, yolunuz açık olsun can arkadaşlarım. Teşekkürler @cafermahiroglu.

Bir teşekkür de izleyicilerimize.

Meslek hayatımda gördüğüm en zinde, en sahiplenen, en denetleyen bir izleyici kitlesine hitap etmek hem zorlayıcı, hem öğreticiydi.

Bir teşekkür de izleyicilerimize.

Meslek hayatımda gördüğüm en zinde, en sahiplenen, en denetleyen bir izleyici kitlesine hitap etmek hem zorlayıcı, hem öğreticiydi." sözleriyle ayrılığını duyurmuştu. 

Haberiskelesi.com haberine göre, Suat Toktaş'ın ayrılığının, ardından bu sabah İsmail Küçükkaya kanalın yeni haber yayın yönetmeninin Bengü Şap Babaeker olduğunu duyurdu.

Babaeker, Halk TV’ye transferini sosyal medya hesabından paylaştı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin