Halk TV'de İsmail Küçükkaya depremi sürüyor. Gökmen Karadağ, Suat Toktaş'ın ardından Salim Şen de Halk TV'den istifa etti. Halk TV'de kazan kaynıyor. Cafer Mahiroğlu'ndan çalışanlara ültimatom

İsmail Küçükkaya'nın FOX TV'den Halk TV'ye geçmesi kanalı karıştırdı. Küçükkaya'nın Halk TV'ye geçişi sonrası Halk TV Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ve Halk TV programcısı Gökmen Karadağ istifa etmişti. İrfan Değirmenci ve Ayşenur Arslan ise kanal yönetimine tepki göstermişti. Halk TV'de Salim Şen de istifa etti. Cafer Mahiroğlu'nun ise Halk TV çalışanlarına kanalı sosyal medyada eleştirmeyi yasakladığı öğrenildi.

Google Haberlere Abone ol
Halk TV'de İsmail Küçükkaya depremi sürüyor. Gökmen Karadağ, Suat Toktaş'ın ardından Salim Şen de Halk TV'den istifa etti. Halk TV'de kazan kaynıyor. Cafer Mahiroğlu'ndan çalışanlara ültimatom

İsmail Küçükkaya'nın FOX TV'den Halk TV'ye geçmesi yeni kanalını karıştırdı. Küçükkaya'nın, Sezgin Baran Korkmaz ve Korkmaz Karaca ile yakınlığı ve görüntüleri bu isimleri öven videoları Halk TV çalışanları tarafından tepki çekmişti.

İlk tepki istifası ünlü programcı Gökmen Karadağ'dan gelmiş ardından da kanalın Genel Yayın Yönetmeni Suat Toktaş ayrılmıştı. Kanalın sahibi Cafer Mahiroğlu'nun istifaları durdurmaya çalıştığı ancak başarılı olamadığı öğrenildi.

Küçükkaya'ya İrfan Değirmenci ve Ayşenur Arslan da tepki göstermişti. Salim Şen ise Küçükkaya'ya karşı tepkisini Halk TV ekranından dile getirmişti. Şen isim vermeden Küçükkaya'ya yönelik ağır eleştirilerde bulunmuştu.

İsmail Küçükkaya’nın Korkmaz Karaca için çektiği doğum günü videosunu hatırlatan Şen, “Saray’ın iki tane başdanışmanı sıfatı taşıyıp benim vergilerimle maaş alanlar bu rüşvet ağlarının içinde yer alsın. Ama o Korkmaz Karaca’ya yaş günü videoları yayınlayanlar, zekasına hayranlıklarını belirtenler, Efendim sen ne kadar yüce bir insansın seninle tanıştığıma da ne kadar mutluyum, doğum günün kutlu olsun diye yarışa girenler, uzun yıllardır iç içe olduklarını ifşa edenler, makbul birer kişi gibi hala ortalıkta dolanmaya devam etsinler. Bir hesap soran çıkmasın. Biz biliyoruz, savcılar sormuyor, sormayacaklar da” ifadelerini kullandı.

ŞEN DE BIRAKTI

Şen Halk TV'den ayrılışını Twitter hesabından duyurdu. Şen açıklamasında vicdan ve ilke vurgusu yaparak, "Bazen ayrılık kaçınılmazdır. İçinizden gelen ses artık gitmeniz gerektiğini söyler ki o vicdanınızın sesidir.
Öz saygınızı korumak adına ilkelerinize daha bir sarılırsınız.
Tüm izleyenlere,kanal emekçilerine,herkese çok çok teşekkürler.
Hoşçakal Halk TV" ifadelerini kullandı.

CAFER MAHİROĞLU'NDAN KANAL ÇALIŞANLARINA ÜLTİMATOM

Mahiroğlu'nun tüm kanal çalışanlarını topyarak bir toplantı gerçekleştirdiği toplantıda sosyal medyadan yapılan eleştirilerden duyduğu rahatsızlığı dile getirdiği, sözlerini ekran yüzlerini kastedecek şekilde kullandığı iddia edildi.

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin