Habertürk'teki Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu kavgası öncesinde moderatör Kübra Par bu paylaşımı yaptı

Habertürk'te 28 Eylül 2021 günü yayınlanan Açık ve Net adlı programda Yaşar Hacısalihoğlu ile Ceza Hukukçusu Ersan Şen arasında çok sert bir tartışma geçti. Program, sosyal medyada büyük tepki topladı. Bu arada programın moderatörü Kübra Par'ın programdan önce Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda "Akşam Ersan Şen ve Cem Küçük'ü hangi konuda kapıştırsam acaba... Tamam ya kızmayın kavga yok..." ifadelerini kullandı, ancak kavga Ersan Şen ile Yaşar Hacısalihoğlu arasında patladı.

Google Haberlere Abone ol
Habertürk'teki Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu kavgası öncesinde moderatör Kübra Par bu paylaşımı yaptı

MEDYATAVA/ÖZEL

Habertürk'te 28 Eylül 2021 günü yayınlanan Açık ve Net adlı programda Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu ile Ceza Hukukçusu Ersan Şen arasında hakarete varan bir tartışma geçmişti.

Programın diğer konukları ise Cem Küçük ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ile gazeteci Gürkan Zengin idi.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde terörle mücadelesi üzerine hararetlenen tartışmada Yaşar Hacısalihoğlu, "Senin ömrün kadar bu işlerle uğraştım, her b....n anlayacaksın değil mi?" deyince ortam daha da gerildi. Ersan Şen de aynı ifadelerle karşılık verince moderatör Kübra Par araya girdi ve yayını sonlandırdı.

Kübra Par'ın programdan önce Instagram üzerinden paylaştığı story'de ise programla ilgili bir duyuru yer alıyordu, duyuruda Par, "Akşam Ersan Şen ve Cem Küçük'ü hangi konuda kapıştırsam acaba... Tamam ya kızmayın kavga yok..." ifadelerini kullandı.

Habertürk'teki Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu kavgası öncesinde moderatör Kübra Par bu paylaşımı yaptı

 Kübra Par'ın bu paylaşımı sonrası ise programda gerçekten tartışma yaşandı.

Ama kişiler farklıydı. Sert tartışma Ersan Şen ile Yaşar Hacısalihoğlu arasında geçti.

Habertürk'teki Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu kavgası öncesinde moderatör Kübra Par bu paylaşımı yaptı - Resim : 3

Kübra Par bu paylaşımdan sonra ise ikinci bir hikaye atarak, 'Başlıyoruz' dedi.

 

 VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin