Hacısalihoğlu ile Ersan Şen'in tartışmasının geçmişi varmış! Kavganın perde arkasını MedyaTava araştırdı

Habertürk'teki Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu kavgasına dair MedyaTava önemli bilgilere ulaştı. Meğer Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu başka bir yayında bir konu üzerine tartışmış. O konu yine bu yayında da gündeme gelince ikili arasında gerginlik artmış.

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Hacısalihoğlu ile Ersan Şen'in tartışmasının geçmişi varmış! Kavganın perde arkasını MedyaTava araştırdı

Çağdaş Ulus/MedyaTava - Özel Haber

Habertürk'te 28 Eylül 2021 günü yayınlanan Açık ve Net adlı programda Yeni Yüzyıl Üniversitesi Rektörü Yaşar Hacısalihoğlu ile Ceza Hukukçusu Ersan Şen arasında hakarete varan bir tartışma yaşanmıştı.

Programın diğer konukları ise Cem Küçük ve İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem ile gazeteci Gürkan Zengindi.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyinde terörle mücadelesi üzerine hararetlenen tartışmada Yaşar Hacısalihoğlu, "Senin ömrün kadar bu işlerle uğraştım, her b....n anlayacaksın değil mi?" deyince ortam daha da gerildi. Ersan Şen de aynı ifadelerle karşılık verince moderatör Kübra Par araya girdi ve yayını sonlandırdı.

TARTIŞMANIN KAYNAĞI GEÇMİŞE DAYANIYOR

Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu kavgasının perde arkasını ve yayın sonrası yaşananları ise MedyaTava araştırdı.  Önemli bilgilere ulaştı. Meğer Ersan Şen ve Yaşar Hacısalihoğlu başka bir yayında bir konu üzerine tartışmış. Onu konu yine bu yayında da gündeme gelince ikili arasında gerginlik artmış.

Peki neydi geçmişte yaşanan o tartışma. Hacısalihoğlu ve Ersan Şen daha önce yine Habertürk ekranlarında bir programa katılmıştı. Programın moderatörü ise son dönemin çok konuşulan ismi Veyis Ateşdi. 

O programda yine dış politika konuşuldu. Konulardan biri IŞİD ve PYD üzerindeydi. O programda ikili görüş ayrılığı yaşadı. Yine kısa bir süre yayında gerginlik yaşandı. 

İşte o tartışmalı programın ardından benzer bir konu bu defa Kübra Par'ın moderatör olduğu yayında yaşandı.  Yine görüş ayrılığı ortaya çıktı. Geçmişte yaşanan tartışmadan dolayı gergin olan ikili bu kez sinirlerine hakim olamadı. Hacısalihoğlu, Ersan Şen'e küfürlü yanıt verince olanlar oldu. Ersan Şen de aynı şekilde Hacısalihoğlu'na yanıt verdi.

Ne yapacağını şaşıran Kübra Par da ortamı sakinleştirdi. Ve program sona erdi.

PROGRAM SONRASI DA TARTIŞTILAR

MedyaTava'nın edindiği bilgiye göre yayın sonrası da ikili arasında tartışma sürdü. Kavgaya dönüşmeyen tartışmaya yayın konukları müdahale etti. Ortamı sakinleştirdi.

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin