Habertürk TV'den Erhan Çelik açıklaması!

Habertürk televizyonu Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, görevinden istifa eden Erhan Çelik'le ilgili açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Habertürk TV'den Erhan Çelik açıklaması!

1 Ocak 2014 tarihinden bu yana Habertürk televizyonunda  Genel Yayın Yönetmenliği görevini yürüten Erhan Çelik, bugün ani bir kararla görevinden istifa etti. İstifa haberini Twitter hesabından duyuran Çelik'in ayrılık kararı medyaya bomba gibi düştü.



Habertürk TV'de 1 yıldır Genel Yayın Yönetmeni olarak görev yapan Çelik'in istifa nedeni merak konusu oldu. Medyatava'ya ulaşan bilgilere göre; bugün mecliste görüşülen 4 eski bakanla ilgili yolsuzluk soruşturma komisyonu toplantısının ekranlara yansımaması ve akşam yayınlarına soruşturma toplantısı yayınları yerine başka programların konulmasının olduğu iddia edildi. Diğer bir iddiaya göre; Ciner Medya Grubu'nun tepe ismi Fatih Saraç'ın etkin görevle tekrar Grup'a döneceğinin Çelik'in istifasında rolü olduğu belirtildi.



Çelik'in istifasını kabul eden Habertürk TV Yönetim Kurulu Başkanı Kenan Tekdağ, ani ayrılık kararıyla ilgili bir açıklama yaptı.



Habertürk gazetesinin internet sitesinde yayınlanan açıklamada Tekdağ, Erhan Çelik'in kendi isteği doğrultusunda ve karşılıklı olarak anlaşmak suretiyle görevinden ayrıldığını ifade etti.



Tekdağ, Çelik'e bugüne kadar yürüttüğü görevi için teşekkür etti ve başarılar diledi.



İşte, Kenan Tekdağ'ın açıklaması:



Habertürk Televizyonumuzun Genel Yayın Yönetmenliği görevinde bulunan değerli çalışma arkadaşımız Sn.Erhan Çelik; kendi isteği doğrultusunda ve karşılıklı olarak anlaşmak suretiyle Habertürk TV. Genel Yayın Yönetmenliği görevinden ayrılmıştır.



Sn. Erhan Çelik’e bugüne kadar yürüttüğü Habertürk Tv Genel Yayın Yönetmenliği görevi sebebiyle teşekkür eder; bundan sonraki iş yaşamında da başarılarının devamını dileriz.

 

HABERTÜRK TV

YÖNETİM KURULU BAŞKANI

M.KENAN TEKDAĞ 


Sıradaki Haber İçin Sürükleyin