Haber Global'den Muharrem İnce açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayını terk etti. Olay yayının sunucusu Senem Toluay Ilgaz ve Haber Global, bir açıklama yaptı.

Google Haberlere Abone ol
Haber Global'den Muharrem İnce açıklaması

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayını terk etti.

Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu programda sözünün kesilip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Fetih konuşmasına" bağlanılması üzerine tepki gösteren İnce, programdan ayrıldı.

İnce'nin programı terk etmesinin ardından programın sunucusu Senem Toluay Ilgaz ve Haber Global açıklamalarda bulundu.

Haber Global'den yapılan açıklamada şöyle denildi:

"Kamuoyunun Bilgisine... Sayın Muharrem İnce’ye bu akşamki yayın öncesi Sayın Cumhurbaşkanı’nın Fetih kutlamaları nedeniyle yapacağı konuşmaya bağlanacağımızı söyledik. Kendisi de bize “Ama böyle yaparsanız ben sizi eleştiririm” dedi. Biz de kendisine bu eleştirisini saygıyla karşılayacağımızı ifade ettik. Ancak Sayın İnce, Sayın Cumhurbaşkanı’nın konuşmasının ardından stüdyoya dönüldüğünde sözlü olarak tepkisini göstermek yerine yayını terketti. Böyle olmasını arzu etmezdik ama biz yine de yayınımıza katılmasından dolayı Sayın Muharrem İnce’ye teşekkür ediyoruz. Kendilerine her zaman ekranımızın açık olduğunu yineleriz.''

Senem Toluay Ilgaz şu açıklamayı yaptı:

"Sayın @vekilince, Fetih kutlamasında Cumhurbaşkanı'nın konuşmasına dönmemizden sonra yayını terk etti. Üzüldüğümü bilin yeter."

Haber Global'den Muharrem İnce açıklaması

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin