Çılgına döndü! Muharrem İnce yayını terk etti

Haber Global'de katıldığı programda araya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Fetih konuşması'nın girmesine sinirlenen Muharrem İnce canlı yayında sinirlendi ve yayını terk etti.

Google Haberlere Abone ol
Çılgına döndü! Muharrem İnce yayını terk etti

Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) 24 Haziran seçimlerindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Haber Global'de katıldığı canlı yayını terk etti.

Senem Toluay Ilgaz'ın sunduğu programda sözünün kesilip Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Fetih konuşmasına" bağlanılması üzerine tepki gösteren İnce "Birincisinde "Okçular Vakfı'ndaki konuşmasını vermeyeceğiz" dediniz, verdiniz. İkincisinde, ben konuşuyorum burada. Otuz beş televizyon onu veriyor zaten. Üçüncüsünde benden habersiz tekrar acilen beni kesip ona bağlanıyorsunuz. Ben bir daha sizin yayınlarınıza katılmayacağım. Türkiye bu faşist düzenden kurtulacak. Otuz beş televizyonda Erdoğan konuşuyor, onun karşısında 2 yıl önce rakip olmuş birisiyim ben. Ben gururumla kimseyi oynatmam. Kendi kendinize devam edin arkadaşlar. Bu saygısızlıktır, Türkiye bunu hak etmiyor. Erdoğan'ın babasının malı değildir Türkiye Cumhuriyeti. Ben Erdoğan'dan korkmuyorum. Sözlerimi söyleyeceğim arenalar vardır, sokaklar vardır. Konuşsun otuz beş televizyonda, bir tanesinde de ben konuşayım. Niye kesiyorsunuz? Böyle olmaz. Erdoğan bu memleketin kurucusu değil, sahibi değil. Çağırıyorsanız buraya birisini konuşturacaksınız. Size söylemiyorum, patronlarınıza söylüyorum. Çağırmayın o zaman kardeşim, ben kimseye yalakalık yapamam. Ben sadece AK Parti'ye karşı değil, Cumhuriyet Halk Partisi'nde de demokrasi mücadelesi vermiş bir insanım. Türkiye'nin demokrasi mücadelesine ihtiyacı vardır. 16 milyon insan oy vermiş bana, bu insanlara saygısızlık olarak görüyorum" dedi ve yayını terk etti.

İşte o anlar:

Muharrem İnce, programı terk etmesinin ardından sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

Çılgına döndü! Muharrem İnce yayını terk etti

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin