Guy Ritchie ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan film "İntikam Vakti" aksiyon severleri memnun edebilecek mi?

Ünlü yönetmen Guy Ritchie ve aksiyon yıldızı Jason Statham'ı yıllar sonra buluşturan "İntikam Vakti"ni MedyaTava muhabiri Gizem Ertürk basın gösteriminde izledi. 26 Kasım cuma günü seyirciyle buluşacak yapım türün severlerini tatmin edebilecek mi? İşte ilk yorumlar...

Google Haberlere Abone ol
Medyatava Özel Guy Ritchie ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan film "İntikam Vakti" aksiyon severleri memnun edebilecek mi?

MEDYATAVA / GİZEM ERTÜRK

Aksiyon sineması deyince akla ilk gelen iki isim Guy Ritchie ve Jason Statham ortaklığının yepyeni yapımı "İntikam Vakti" 26 Kasım Cuma günü seyircisiyle buluşuyor.

‘Hızlı ve Öfkeli’ serisi, ‘Tetikçi’, ‘Cehennem Melekleri’ ve ‘Taşıyıcı’ gibi aksiyon klasikleri ile tanınan İngiliz aktör Jason Statham’ın oğlunun intikamının peşine düşen gizemli H karakterini canlandırdığı ‘İntikam Vakti’ (Wrath of Man), Josh Hartnett, Scott Eastwood ve Holt McCallany gibi usta oyuncuları da kadrosunda barındırıyor.

Guy Ritchie ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan film "İntikam Vakti" aksiyon severleri memnun edebilecek mi?

TOLGA YİĞİT;  UMARIM BU FİLMLE SEYİRCİ YENİDEN BEYAZPERDEYE KAVUŞUR

Film güzel fakat alışık olduğumuz Guy Ritchie filmi değil, Jason Statham filmi diyebiliriz. Sürprizlerle dolu bir aksiyon filmi, seyircilere izlemelerini ve yeniden beyazperdeye kavuşmalarını tavsiye ediyorum dedi.

Guy Ritchie ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan film "İntikam Vakti" aksiyon severleri memnun edebilecek mi? - Resim : 2

SADİ ÇİLİNGİR; "BÖYLESİNE DEV BİR PRODÜKSİYONUN ALTINDAN KALMAK HAYRET VERİCİ"

Emektar sinema yazarı Sadi Çilingir, her şeyden önce böylesine büyük bir prodüksiyonun altından kalmak büyük bir başarı... Şahane bir film, çok beğendim diye konuştu.

Guy Ritchie ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan film "İntikam Vakti" aksiyon severleri memnun edebilecek mi? - Resim : 3

ASLIHAN SARAÇOĞLU; TAM BİR MASKÜLEN GUY RICHIE FİLMİ

Filmin tam bir maskülen Guy Ritchie filmi olduğunu söyleyen Aslıhan Saraçoğlu ancak yönetmenin filmlerinde hep bir mizah vardır bu filmde yalnızca aksiyon var. Filmin sürprizlerini çözmeye çalışırken zaman su gibi akıp geçiyor, meraklıları kaçırmasın, dedi.

Guy Ritchie ve Jason Statham'ı tekrar buluşturan film "İntikam Vakti" aksiyon severleri memnun edebilecek mi? - Resim : 4

KEREM AKÇA; "JASON STATHAM GUY RICHIE'Yİ KENDİ UÇURUMUNA SÜRÜKLEMİŞ"

Jason Statham'ın Guy Ritchie'i kendi uçurumuna sürüklediğini söyleyen sinema yazarı Kerem Akça, filmin Jason Statham aksiyon severleri memnun edebileceğini, ancak yönetmenin 2019 yapımlı The Gentleman adlı yapımının sinematografik olarak altında kaldığını düşündüğünü söyledi. 

 

 

 

 

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin