Günlerdir kurtarılmaya çalışılıyordu. Menajeri duyurdu. Futbolcu Christian Atsu'nun cansız bedeni bulundu

Hatay'da deprem sonrası yıkılına yıkılan Rönesans rezidansın enkazı altında kalan Hataysporlu futbolcu Christian Atsu'dan üzücü haber geldi. Menajeri, Atsu’nun bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini açıkladı.

Google Haberlere Abone ol
Günlerdir kurtarılmaya çalışılıyordu. Menajeri duyurdu. Futbolcu Christian Atsu'nun cansız bedeni bulundu

Kahramanmaraş merkezli depremlerde Antakya ilçesinde yıkılan rezidansın enkazı altında kalan Atakaş Hataysporlu futbolcu Christian Atsu için arayışlar yoğun şekilde devam ediyordu.

ATSU’DAN ACI HABER GELDİ

30 yaşındaki Ganalı oyuncu Atsu'nun yaşadığı evin de bulunduğu Rönesans Rezidans'ın enkazında ekipler arama kurtarma çalışmasını sürdürüyordu fakat talihsiz futbolcudan acı haber geldi.

Menajeri Murat Uzunmehmet, Christian Atsu’nun bulunduğunu ve hayatını kaybettiğini açıkladı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Uzunmehmet,’Christian Atsu bulundu ve maalesef hayatını kaybetti.’ İfadelerini kullandı.

Depremin ardından kente gelen Atsu'nun kardeşi Isaac Twasam, menajeri Nana Sechere ile arkadaşları ve Gana Konsolosluğu görevlileri enkazın başında umutla beklemişti.

ÖNCEKİ GÜN DAİRELERİ BULUNMUŞTU

Günler önce ses ve ısı alınmasının ardından yoğunlaşan çalışmalarda enkaz altında kalan futbolcu Atsu ve sportif direktör Taner Savut’un dairelerine kadar ulaşılabilmişti. Atsu’nun cenazesi bulunurken halen Savut’tan bir haber alınamadı.

Sıradaki Haber İçin Sürükleyin